Apmeklē divpadsmit pilsētas divpadsmit mēnešos (2.daļa)

Piedāvājam raksta par 12 ceļojumu iespējām uz 12 dažādām pilsētām katram 2013. gada mēnesim otro daļu. Raksta pirmo daļu variet redzēt šeit.

Jūlijs: Tanzānija un Kenija

Kāpēc: lai savām acīm redzētu lielo migrāciju, kad tūkstošiem gnu un zebras šķērso saules izkaltēto zemi, lai dotos uz Serengati. Lai izvairītos no cilvēku pūļiem, iesaka doties uz reti apmeklēto ziemeļu Serengeti un Masai Mara rezervātu. No Tanzānijas un Kenijas apmeklējuma iesaka izvairīties tiem, kurus nesaista aktivitātes brīvā dabā.

Augusts: Kvebeka, Kanāda

Kāpēc: 400 gadu veca pilsēta ar bruģakmens ielām, senu kafejnīcu kultūru un izklaidi visas dienas garumā, piemēram, iespēja doties uz cirku du Soleil. Vilina arī laikapstākļi - saulains, vidējā temperatūra +25 0 C.

Septembris: Keiptauna, Dienvidāfrika

Kāpēc: Keiptauna - pirmais pavasara vēstnesis. Pavasara ziedu krāšņums visapkārt. Iespēja baudīt pavasari, kad Latvijā jau sācies rudens. Laikapstākļi septembrī patīkami, vēsi vakari.

Oktobris: Minhene, Vācija

Kāpēc: Oktoberfest alus festivāls. Oktoberfest ir tik populārs, ka neviens nevar sagaidīt tā sākumu, tāpēc sāks svinēt jau 21. septembrī un līdz pat 6. oktobrim. Ieteicams rezervēt galdiņu jau pusgadu iepriekš. Festivālu apmeklē ap sešiem miljoniem cilvēku.

Novembris: Sidneja, Austrālija

Kāpēc: 50 pludmales un 300 saulainas dienas gadā. Laikapstākļi noteikti nebūs iegansts, lai neapciemotu šo pilsētu. Novembrī lidmašīnu biļešu cenas saprātīgas, kā arī iespējams rezervēt naktsmītni par izdevīgām cenām. Nedrīkst aizmirst par saules aizsargkrēmu.

Decembris: Londona

Kāpēc: rotājumi, slidošana un koru dziesmas Vestminsteras abatijā padara Londonu par unikālu vietu, kur pavadīt Ziemassvētkus. Vienīgais mīnuss – auksts un mitrs laiks. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.470855sec.