Altebo iesaka: 5 eksotisku ceļojumu idejas

Visdārgākais, kas cilvēkam ir, ir atmiņas. Ja atmiņas ir labas un sirsnīgas, šī bagāža ir nenovērtējama. Vislabākā iespēja gūt jaukas atmiņas ir doties kādā jaukā ceļojumā. Visai tuvu ir 14. februāris - īstais brīdis kādam eksotiskam pārsteigumam. Strauji tuvojas arī pavasaris un vasara – patiesi jauks laiks īpašam piedzīvojumam kādā Eiropas vai eksotiskākā zemē – pavadi to ceļojot! Turklāt tieši šobrīd – janvārī pirms tūrisma sezonas atklāšanas – ceļojumus vari iegādāties pat krietni izdevīgākām cenām.

Valentīndiena krāšņajā Stambulā

Stambula ir viena no pasaules varenākajām pilsētām, kas, atrodoties Vecās Pasaules centrā, lepojas ar grezniem vēstures pieminekļiem un krāšņiem dabas skatiem. Tā ir dažāda, tā pārsteidz un iedvesmo – īstā vieta romantiskam braucienam. Tavai izvēlei tiek piedāvātas vairākas viesnīcas un ekskursijas – pavadi Valentīndienu tā, lai šo svētkus nav iespējams aizmirst!

Kuba kafijas krāsās

Ne tikai bezrūpīga laiskošanās ērtā kūrortviesnīcā, bet arī nezūdošiem iespaidiem piesātināts ceļojums ar „odziņu”. Kuba ir cigāri, salsa, cukurs, kafija un revolūcijas, Hemingvejs un jūra, tautas vitālais gars un dzīvesprieks. Ņem līdzi deju kurpes un labu garastāvokli un dodies 11 dienu garajā ceļojumā uz saulaino valsti starp Karību jūru un Atlantijas okeānu!

Romantiskais Itālijas pavasaris

Dodot priekšroku ceļojumam ar autobusu, iespējams ietaupīt – ceļā pavadītais laiks būs tikai nedaudz garāks, toties skati, ko redzēsi pa autobusa logiem, neļaus nožēlot ne mirkli! Turklāt pa ceļam varēsi izbaudīt pastaigu Austrijas skaistajā pilsētā Grācā. Un, protams, nekas nav salīdzināms ar ceļošanu pavasarī – varēsi apmeklēt gleznaino Venēcijas lagūnu, Itālijas dvēseli Neapoli, mūžīgo pilsētu Romu un renesanses šūpuli Florenci.

7 vai 14 dienas vilinošajā Maljorkā

Ja ceļot plāno vasarā, lieliska izvēle ir Maljorka – maza paradīze Zemes virsū. Maljorka ir Katalonijas spāņu daļa ar daudzveidīgo dabas ainavu – sākot ar auglīgiem Maljorkas centrālajiem līdzenumiem līdz Tramuntana kalnu virsotnēm, kas stiepjas augstu debesīs. Maljorkas sala ir viena no zaļākajām atpūtas vietām Vidusjūrā – izcils galamērķis Tavas veselības uzlabošanai, turklāt Altebo līdz pat 31.janvārim visiem vasaras ceļojumiem ir līdz 50% atlaide!

Āfrikas dienvidi – Botsvana, Namībija, Zimbabve

Pavadi neaizmirstamas 24 dienas, ceļojot no dinamiskās Keiptaunas līdz Namībijas tuksnešiem un dabas liegumiem Botsvānā un Zimbabvē! Šis viennozīmīgi būs kontrastu brauciens, kura laikā izbaudīsi kanoe Oranžas upē, kāpienu gigantiskās smilšu kāpās, mežonīgu dzīvnieku safari, ceļu caur pazīstamākajiem Āfrikas parkiem līdz slavenajam Viktorijas ūdenskritumam. Šo zemju šarms noteikti neatstās nevienu vienaldzīgu!

Ziema, vasara vai pavasaris – katrā gadalaikā var atrast ko īpašu. Izvēlies vien un mēro ceļu no Eiropas līdz Āfrikai vai jebkuram citam galamērķim. Atļaujies ceļot kopā ar Altebo!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.altebo.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12563515sec.