Tiek piedāvātas labākās Eiropas viesnīcas bērniem

Dodoties ceļojumā ar bērniem, viņu vecāki bieži vien ņem vērā viņu intereses. Šī tendence noveda pie tā, ka daudzas viesnīcas sāka veidot piedāvājumus orientējoties uz bērniem – ja bērns būs apmierināts, tad arī vecākiem šis atvaļinājums paliks atmiņā kā izdevies. Conde Nast traveller izdevniecība sagatavoja pārskatu par labākajiem piedāvājumiem bērniem no viesnīcām Eiropā.

Lai piesaistītu un izklaidētu savus mazākos klientus, viesnīcas sāka noformēt un iekārtot īpašus numurus bērniem. Viņos bērni var atrast sev tīkamāko nodarbošanos, kas ļaus arī atpūsties viņu vecākiem. Paši radošākie viesnīcnieki nenovieto tik vien kā plīša lācīti uz spilvena, bet izdomā un iekārto priekš mazākajiem īpašus "bērnu" numurus ar pirātiem un dinozauriem.

Viesnīca Parīzē Plaza Athénée divus gadus atpakaļ noslēdza vienošanos ar brendu Barbie un uz augustu, kad Parīzē ir daudz vecāku ar bērniem, pārvērta vienu no Deluxe istabām par visu meiteņu sapni. Puišu mammas bija sašutumā - kāpēc tāda netaisnība? Jo nevienu normālu puišeli neievilināsi šajā rozā sirsniņu valstībā.

Tāpēc pēc gada, bērnus viesnīcā gaidīja ne tikai "Barbie" istabas, bet arī Hot Wheels – ar visu veidu mašīnītēm sākot no mantiņām līdz pat gultai mašīnas veidolā. Nakts viesnīcā izmaksās vidēji 1700 eiro.

Viesnīca Legoland Windsor Resort Hotel, atrodas Anglijā un ir sapnis visiem vecākiem, kuru bērni ir lego fani. Paradīze bērniem piedāvā pirātiskus elementus, pilis bruņiniekiem un pat piramīdas. Visos tematiskajos numuros – divguļamā gulta pieaugušajiem un divstāvīga gulta ar trešo izbīdāmo gultas vietu bērniem. Un katrā stūrī – grozi ar Lego. Pilnai laimei – pirātu baseins ar ūdenspistolēm. Nakts viesnīcā izmaksās vidēji 320 - 330 eiro. Cenā ir iekļauta biļete uz atrakciju parku.

Viens no populārākajiem apskates objektiem Spānijas pilsētā Ibi, Alikantes provincē ir rotaļlietu muzejs un Hotel del Juguete viesnīca. Minimālisma interjers, balti numuri pieaugušajiem, kas ir izrotāti ar vienu lielu attēlu, kas domāts bērniem. Savukārt uz visām horizontālām virsmām atrodas plīša lācīši. Nakts viesnīcā vidēji izmaksās 135 eiro.

Viesnīca V8 Štutgartē piedāvā izbaudīt antīku limuzīnu, sacīkšu vai divdurvju mašīnu pasauli. Tas viss ir pieejams gultu veidolā Štutgartes viesnīcā. Numura cena ir vidēji 135 eiro.

Vēl vienā Parīzes viesnīcā neskatoties uz tās nosaukumu - Dream Castle Hotel at Disneyland nav nedz Mickey - Mouse, nedz Donaldu Daku. Pasakainajā pilī netālu no Parīzes atrakciju parka ir gultasvietas maziem prinčiem un princesēm. Numura cena par nakti ir ap 140 eiro.

Viesnīca Colosseo atrodas Rust pilsētas atrakciju parkā Europa - park uz Francijas un Vācijas robežas. Viesiem ir iespēja izvēlēties viesnīcu viduslaiku pils, Portugāles klostera vai pirātu kuģa izskatā. Nakts šādā viesnīcā izmaksās aptuveni 95 - 100 eiro. Spānijā, Menorkā viesnīca Sol Milanos Pingüinos savā dizainā izmanto Flinstonu multfilmas akcentus. Numurs viesnīcā izmaksās 160 eiro par nakti. Savukārt Kopenhāgenā ir neparasta viesnīca Fox. Katru numuru (pavisam 61) ir dekorējis cits mākslinieks. Izvēle patiesi ir milzīga: Graffiti, fantasy, manga un daudzi citi stili.

Ģimenēm ar bērniem būs piemērots numurs You are a baby; puiši novērtēs numuru "detaļas", pa kura sienām "lido" mašīnas detaļas, un koši sarkano East Side Guero Sound System. Romantiskas jaunkundzes novērtēs rozā "Karalisko mežu" vai "Heidi" kura dizainā tiek ņemtas ilustrācijas no bērnu grāmatas par šveiciešu meiteni. Nakts šajā numurā izmaksās ap 120 eiro.

Berlīnes viesnīcā Propeller Island piedāvās numuru ar lidojošu gultu, apaļu gultu, gultu, kas zemāka par grīdas līmeni un rotējošu gultu. Visi 27 viesnīcas numuri ir iekārtoti dažādos veidos, bet vienmēr ir ļoti radošā stilā. Ir pat īpašs piedāvājums gotikas mīļotājiem: gultas – zārki. Nakts šajā viesnīcā izmaksās 115 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47203708sec.