TOP 10 pasaules pilsētas, kur nodoties nakts uzdzīvei

Pievēršot uzmanību nakts izklaižu iespējām pasaulē, ir skaidrs, ka atsevišķi galamērķi gluži vienkārši ir kā radīti trakulīgām ballītēm. Taču kurp īsti vajadzētu doties?

Interneta vietnes Hotels.com veiktajā aptaujā, kurā piedalījušies 27 000 ceļotāju, noskaidrotas desmit pasaules pilsētas, kur iespējams nokļūt labāko ballīšu epicentrā.

Pilsēta, kas nekad neguļ – Ņujorka – ierindota saraksta pirmajā vietā, bet tai seko trakulību un azartspēļu galvaspilsēta Lasvegasa.

Taču kopumā galamērķi Eiropā neapšaubāmi atzīti par draudzīgākajiem tiem ceļotājiem, kas vēlas nodoties lieliskai nakts dzīvei klubos, bāros un citās izklaides vietās.

"Ņujorka un Lasvegasa jau izsenis bijuši ideāli piemēroti galamērķi tiem ceļotājiem, kas meklē nakts piedzīvojumus. Taču tieši Eiropas pilsētu un to izklaides piedāvājumu dažādība padarījusi tās par iekārojamākajiem galamērķiem tūristiem no visas pasaules," atzīst Hotels.com pārstāve Alisona Kūpere.

"Vai nu tā ir neaizmirstama nakts Berlīnes "Berghain", kas nesen nodēvēts par labāko klubu pasaulē, atpūta peldošajos restorānos un nodošanās kafejnīcu kultūras burvībai Amsterdamā, vai arī vakars intīmākā gaisotnē kādā no Parīzes bāriem – ikkatrs var atrast sev vispiemērotākās izklaides iespējas."

TOP 10 nakts dzīvei piemērotākās pasaules pilsētas:

1. Ņujorka
2. Lasvegasa
3. Londona
4. Barselona
5. Berlīne
6. Losandželosa
7. Amsterdama
8. Madride
9. Parīze
10. Bangkoka

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97898793sec.