Silta atpūta pie Melnās jūras... "Zelta smiltis" Bulgārijā

Brīnišķīga atpūta "Zelta Smiltīs" Bulgārijā – tikai 238 LVL! Atpūta kūrortā par IZCILU CENU!

Vēl pirms vasara sākusi iesilt Latvijā, 2013. gada 29. maijā, ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina doties pretī vasarai un atvaļinājumu pavadīt kūrortā "Zelta Smiltis", Varnas piepilsētā, Bulgārijā. Melnās jūras piekrastē jūs varēsiet aizmirst par ikdienu un pilnvērtīgi atpūsties, izbaudot dabas pievilcību un ceļotājiem radītās ērtības.

Bulgārijas senākā kūrortpilsēta Varna atrodas valsts skaistākajā apvidū. Melnās jūras krastā, zeltainu pludmaļu ieskauts, Varnas reģions ik gadu uzņem tūristus no tuvām un tālām valstīm. "Mēs aicinām iepazīt jaunu ceļojumu galamērķi – saulaino, kultūrvēsturiski un ainaviski bagāto Bulgāriju. Zinu, ka pēdējo desmit gadu laikā cilvēki ir ceļojuši gandrīz visur, taču Bulgārija vairumam joprojām ir kaut kas nezināms un neatklāts," komentēja Travel RSP vadītāja Aija Andersone.

Ceļojums "Bulgārija - Atpūta "Zelta Smiltīs"" ir viens no šī brīža labākajiem piedāvājumiem, jo tieši tagad, gada sākumā, Travel RSP piedāvā to iegādāties pēc "agrās rezervācijas" noteikumiem. Čartera lidojums un septiņas naktis vienā no trim viesnīcām  Jums maksās tikai sākot no 238 LVL! Vairāk informācijas atradīsiet šeit.

Varnas reģions ir pazīstams ar daudzajiem tieši tūristiem radītajiem atpūtas objektiem. Ceļotājiem šeit tiek piedāvāts daudz kvalitatīvu viesnīcu, skaists delfinārijs, piejūras parks, visdažādākie krodziņi un restorāni. Kā jau īstā kūrorta pilsētā, Varnā gaisā virmo vasaras un atpūtas noskaņa!

Varnā  ikviens var atpūsties atbilstoši savām interesēm, jo pilsētā un tās apkārtnē ir arī daudz kultūrvēsturisku pieminekļu, senas baznīcas, Evksinogradas pils, kā arī klosteris un citi interesanti apskates objekti. Tāpēc, arī tad, ja atpūtas pludmalē jau būs gana, pilsētā būs daudz interesanta, ko redzēt!

Vairāk informācijas interneta vietnē lv.rsp.travel/lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59324002sec.