Vīnē par 11 eiro piedāvā komfortablu diendusu

Sagurušākie ceļotāji Austrijas galvaspilsētā nu var izmantot jaunu pakalpojumu – par 11 eiro iespējams uz pusstundu nosnausties īpaši komfortablā dīvānā.

Taču atpūtas vieta "Reflexia", kas atrodas Vīnes vēsturiskajā centrā blakus gotikas stilā celtai baznīcai un renesanses laikmeta dzīvojamajām ēkām, ir kas vairāk par telpu, kur uz brīdi ieslīgt miegā. Masīvās arkas un biezās sienas, kas būvētas pirms vairākiem gadsimtiem, apvienojumā ar pozitīvu muzikālo fonu, gigantisku prošuto un kraukšķīgas maizes šķīvi, kafiju, tēju un citiem dzērieniem palīdzēs atspirgt ikvienam iestādes viesim.

"Ļaudis miegu pazīst kā nepieciešamību, nevis kā augstvērtīgu produktu," atzīst savdabīgā atpūtas stūrīša īpašnieks Peters Šurins. "Mūsu uzdevums ir mainīt šo priekšstatu."

"Reflexia" centrā variē gan piedāvātā pakalpojuma būtība, gan tā cena. Par 11 eiro viesi uz pusstundu nokļūst istabā ar ierobežotu apgaismojumu, kur spēkus iespējams atgūt uz melnas ādas atpūtas krēsliem. Stundu ilga atpūta privātā istabā maksā 40 eiro, taču tiem, kas iemigt nespēj, par 6 eiro tiek piedāvātas datorspēles, stūrītis lasīšanai vai baudas mirklis pie kāda dzēriena un uzkodām.

Šurins savu iestādi apraksta kā "fitnesa centru dvēselei", un viņa biznesa modelis, šķiet, radīts īstajā laikā un vietā.

Lielākā daļa tirdzniecības vietu Austrijā svētdienās ir slēgtas, bet piektdienās, ņemot vērā transporta sastrēgumus 1,8 miljonu pilsētas galvenajās satiksmes dzīslās, darba diena beidzas trijos pēcpusdienā vai pat agrāk. Patiesībā dažādos pētījumos Vīne regulāri tiek atzīta par pilsētu numur viens, kur izvēlēties mājokli – tā uzskatāma par vienu no mierīgākajām galvaspilsētām pasaulē.

Paradoksāli, taču tajā pat laikā Austrijas "laimīgās zemes" statusu Eiropā pamatīgi pabojājusi tās iedzīvotāju stresa pilnā ikdiena darbā. Ņemot vērā pērn veikta pētījuma rezultātus, stresa izraisītas saslimšanas strādājošo vidū Austrijas ekonomikai ik gadu izmaksā vismaz 7 miljardus eiro gadā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61255193sec.