Tatri apmeklētājus piesaista ne tikai ar slēpošanu, bet arī ar dažādām izklaidēm

Slēpošanai paliekot kā galvenajam biznesa virzienam, Tatru kalnu kūrorts šajā sezonā daudz uzmanības velta arī dažādiem izklaides pasākumiem. Vēl šajā sezonā Tatru saimnieki aicinās viesus uz četriem lieliem pasākumiem, cerot piesaistīt ap 35 000 apmeklētāju, kas ir par 85 procentiem vairāk nekā pērn.

"Tūristiem, kuri kūrortā uzturas ilgāk nekā tikai vienu nedēļas nogali, ar slēpošanu vai snovbordu vien vairs nepietiek," saka Lenka Matasovska, Tatru kūrorta izpilddirektore. Jūtot interesi un pieprasījuma pieaugumu, šogad dažādiem pasākumiem veltam daudz vairāk enerģijas nekā pērn un līdz sezonas beigām plānojam realizēt vairākus starptautiskus festivālus un sacensības. Jāuzver, ka šajā sezonā jūtams lielāks apmeklētāju pieplūdums ne tikai pasākumu, bet arī labo laikapstākļu dēļ - gandrīz nemaz netika izmantots mākslīgais sniegs."

Februāra sākumā Tatru kūrortā pulcējās aptuveni 21 000 apmeklētāju, lai vērotu starptautisku ledus skulptūru festivālu. Tajā mākslinieki no Slovākijas, Čehijas, Ungārijas, Polijas, Serbijas un Francijas izveidoja 16 mākslas darbus, izmantojot 25 tonnas ledus. Skulptūras viesus priecēs līdz pat pavasara sākumam.

Februāra vidū Tatros norisināsies 4 - zvaigžņu snovborda pasākums Sony XPERIA Snowboardfest 2013, bet 23. un 24. februārī jau ceturto gadu pēc kārtas notiks haskiju pajūgu sacensības un izbraukumi.

Virkne mazāku pasākumu notiek katru nedēļas nogali, kūrorts aicina apmeklētājus arī nakts pārgājienos, izmēģināt spēkus slēpošanas sacensībās. Šogad Tatru kūrorts palielināja apmeklējuma kapacitāti, uzstādot 21 pacēlāju un vairāk nekā 50 000 eiro investējot jaunu distanču slēpošanas trašu izveidē. Kūrorta kopējā kapacitāte ir 21 000 apmeklētājs stundā.

Par Slovākijas Tatriem:

Augstie Tatri ir populārs slēpotāju galamērķis Slovākijā. Tajā ietilpst trīs kūrorti - Tatranska Lomnica, Stary Smokovec un Liptovska Teplicka, kā arī divas viesnīcas - Grandhotel Praha Tatranska Lomnica un Grandhotel Stary Smokovec un SPA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.62744284sec.