Relaks Tūre piedāvā pavisam jaunu ceļojumu garšu un sajūtu baudītājiem

Relaks Tūres "krāsaino" ceļojumu klāstam pievienojies vēl kāds – "Māja Toskānā". Vairāk par jauno ceļojumu pastāstīja ceļojumu aģentūras Relaks Tūre valdes priekšsēdētājs Hardijs Madzulis.

Klausoties Hardiju Madzuli stāstam par ceļojumu uz Toskānu, pārņem sajūta, ka drīz vien atradīšos Toskānas saules pielietajos laukos, baudīšu vīnu un apskatīšu bagāto vēstures mantojumu...

"Ceļojums veidots, lai draugu kompānijas, paziņas vai ģimenes locekļi varētu doties kopīgā ceļojumā baudīt nesteidzīgu atpūtu. Ceļojuma programma paredz, ka izmantojam aviotransportu no Rīgas līdz Bergamo Itālijā, pēc tam lidostā iznomājam deviņvietīgu mikroautobusu, ar kuru dodamies līdz 380 kilometru attālajai mājai," informē Relaks Tūres valdes priekšsēdētājs. Hardijs Madzulis stāsta, ka Relaks Tūres kolektīvā netrūkst pieredzējušu autovadītāju, tāpēc Toskānas ceļojuma laikā iznomās komfortablu mikroautobusu, kuru atļauts vadīt ar B kategorijas autovadītāja tiesībām, līdz ar to ceļotājus pavadīs "divi vienā", proti, šofera un grupas vadītāji funkcijas vienlaicīgi pildīs pats Hardijs vai kolēģis Edvīns Lakstīgala.

"Ceļotājiem būs tā laime dzīvot vienu nedēļu romantiskā mājā Toskānā, kas atrodas kalna galā. Pats esmu bijis šajā mājā – māja gluži kā no romantiskām itāļu filmām. Mūsu rīcībā būs trīs mājas, kurām gan visai interesanti nosaukumi – "Stallis", "Vistu māja" un "Cūku kūts"," doties ceļojumā vilina Hardijs Madzulis. Mājā atrodas baseins, kā arī virtuve, kas ļauj iespēju pārbaudīt savas itāļu ēdienu gatavošanas zināšanas īstā itāļu virtuvē. "Kopīgi dosimies uz tirdziņu, kur iepirksim produktus – zivis, dārzeņus, augļus, sieru un citus produktus, bet pēc tam visi kopā gatavosim. Tā būs īsta svētku sajūta," ēdienu gatavošanas ainu uzbur Relaks Tūres valdes priekšsēdētājs.

Ceļojums paredzēts kā lēna un baudāma atpūta. Toskānas apskates laikā paredzēta mazo itāļu ciematiņu apskate, kā arī vīna darītavu apmeklējums. Ceļojumā laikā apskatīs arī Sjēnu, kas pavisam noteikti saucama par vienu no renesanses šūpuļiem, pārsteidzot ar slaveno vēdekļveida rātslaukumu.

"Papildus jau nosauktajam, baudīsim Toskānas gaisa netveramo aromātu un ziedu brīnišķīgo skaistumu. Lai vēl vairāk uzburtu Toskānas sajūtas, iesaku izlasīt Jeļenas Kostjukovičas grāmatu "Ēdiens: cilvēku laime"," tā Hardijs Madzulis.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.relaksture.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43182802sec.