ASV lidostās iekārtos "mikroviesnīcas"

Ikviens ceļotājs, kam nācies pavadīt garlaicības pārpilnas stundas lidostā, gaidot aizkavējušos reisu, zina, ko nozīmē ilgstoša atrašanās tūkstošiem neapmierinātu pasažieru vidū. Klusas vietiņas atrašana, kur nodoties darbam vai tik ļoti nepieciešamajai atpūtai, šādā gadījumā bieži vien ir teju neiespējama, turklāt nakts pārlaišana pārpildītā lidostā var beigties ar gulēšanu uz aukstas grīdas.

Taču kāda ASV kompānija, šķiet, radusi risinājumu pastāvošajai problēmai, piedāvājot nelielas istabiņas lidostās, kuras tūristi var izmantot miegam, darbam vai atpūtai. Uzņēmums jau radījis konceptuālus numurus Atlantas un Filadelfijas lidostās, taču nākamās sarakstā ir Dalasas Fortvortas un Čikāgas O'Hāra lidostas.

Piedāvātie "apartamenti" ir patiešām nelieli – to platība nepārsniedz 5 kvadrātmetrus. Kāds tūrists intervijā amerikāņu radio medijam mazo istabiņu platību pat pielīdzinājis magnētiskās rezonanses skeneriem slimnīcās. Taču, neskatoties uz to, ceļotāji, kuri nevēlas pamest lidostu, lai vēlreiz stātos rindā pie drošības kontroles, priecājas par šādu inovāciju.

"Mikroistabā" atrodams dīvāns ar spilveniem un segu, rakstāmgalds, televizors, kā arī Wi-Fi interneta savienojums. Pieejama arī audiosistēma lidostā valdošās kņadas neitralizēšanai, kā arī modinātājpulkstenis, kas palīdzēs nenokavēt gaidāmo reisu.

Apmešanās kādā no "mikroistabām" jeb "Minute Suites" izmaksā 32 ASV dolārus par pirmo stundu un 8 dolārus par katrām nākamajām 15 minūtēm, taču tiem tūristiem, kas numurā vēlas pavadīt ilgāku laiku, tiek piemērotas atlaides.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.451267sec.