Carlson Wagonlit Travel ziņo par stabilu sniegumu 2012. gada mainīgajā ekonomiskajā vidē

Carlson Wagonlit Travel (CWT) birojs Latvijā, atsaucoties uz CWT vispasaules preses relīzi, ziņo par stabilu sniegumu darījumu braucienu organizēšanā 2012. gadā.  

Kopējais CWT pārdošanas apjoms pasaulē 2012. gadā ir 14,61 miljards LVL (27,7  miljardi ASV dolāru), par 1,1% mazāk  kā 2011. gadā, bet CWT apkalpoto braucienu skaits pagājušajā gadā ir sasniedzis 61,7 miljonus transakciju. 2012. gadā CWT visā pasaulē ir piesaistījis jaunus pasūtījumus 0,9 miljardu LVL (1,7 miljardu ASV dolāru) apmērā. Ievērojams kāpums novērojams tādās specializētās biznesa tūrisma jomās kā sanāksmju un pasākumu apkalpošana +10% (CWT Meetings & Events) un ar energoresursu saistīto uzņēmumu apkalpošanā +22% (CWT Energy Services).

Vislielākais CWT pārdošanas apjoma pieaugums 21% apmērā ir vērojams Latīņamerikā, kur to veicinājusi vairāku konkurējošo uzņēmumu iegāde. Stabila un augoša situācija ir CWT nozīmīgajā Ziemeļamerikas reģionā, tajā vērojams 2,3% pieaugums.

Atspoguļojot mainīgo ekonomisko vidi Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, darījumu skaits 2012. gadā ir samazinājies par 4,4%, bet Āzijā un Klusā okeāna reģionā, neraugoties uz labiem rādītājiem Ķīnā un Japānā, tas ir samazinājušies par 2,4%.

CWT pārdošanas apjomi Latvijā pretēji tendencēm Eiropā pieauga par 19% un pārsniedza 6 miljonus LVL, savukārt CWT apkalpoto braucienu skaits Latvijā 2012. gadā bija 24 540 transakcijas, sasniedzot 11% pieaugumu.

CWT Latvia direktore Irēna Riekstiņa komentē: "CWT vadība ir ļoti apmierināti ar sniegumu pagājušajā gadā. Tā kā CWT ir globāla kompānija ar apkalpošanas birojiem visā pasaulē, mūsu daudzveidīgo klientu loks ir nodrošinājis uzņēmuma stabilitāti, neskatoties uz svārstīgo ekonomisko situāciju pasaulē."

CWT sagaida 2013. gadu ar inovatīviem priekšlikumiem

"2013. gads būs vēl viens aizraujošs gads CWT," uzskata Irēna Riekstiņa. "Kā daļu no apņemšanās nodrošināt nevainojamus darījumu braucienus mūsu klientiem, CWT turpinās investēt mobilo un on-line risinājumu attīstībā."

2012. gadā, izmantojot inovatīvās tehnoloģijas, tiešsaistē tika apstrādāti vairāk nekā 21% no CWT Latvia klientu pasūtījumiem. 2013. gadā plānots šo apjomu palielināt līdz 30 – 35% .

Nodrošinot ceļotāju labklājību, 2013. gada pirmajā pusgadā CWT Latvia iepazīstinās klientus ar jaunu programmu – “Ceļošanas stresa indekss”. CWT, rūpējoties par klientu labklājību, ir veicis pētījumu par stresu darījumu brauciena laikā, tā ietekmi uz produktivitātes līmeni un brauciena izmaksām.

Paplašinās mobilo un tiešsaistes pakalpojumu klāstu

CWT turpina attīstīt  mobilo aplikāciju piedāvājumu, lai nodrošinātu ceļotājiem atbilstošu un personalizētu pieeju. 2013. gadā aplikāciju CWT To Go TM , kura pieejama arī CWT Latvia klientiem, plānots papildināt ar iespējām  veikt  dažādu darījumu brauciena komponentu rezervāciju.

Ceļotāji varēs izmēģināt jaunas funkcijas arī specializētajā CWT Latvia portālā, kurā tiek piedāvāti visi tiešsaistes ceļojumu pakalpojumi, iekļaujot pieeju rezervēšanas rīkiem un pakalpojumiem 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Jāatzīmē, ka 2012. gadā CWT iegādājās kompāniju WorldMate, kas ir līderis mobilo ceļojumu tehnoloģiju izstrādē, ļaujot CWT pilnībā kontrolēt savu "mobilo piedāvājumu," klāstu.

Par Carlson Wagonlit Travel

CWT ir globālais līderis darījumu braucienu organizēšanā, kā arī sanāksmju un pasākumu organizēšanā. CWT apkalpo dažāda veida uzņēmumus, valsts iestādes un nevalstiskās organizācijas vairāk nekā 150 valstīs un teritorijās. Apvienojot darbinieku pieredzi un jaunāko tehnoloģiju iespējas, CWT palīdz klientiem pilnībā izmantot ceļojumu programmu attiecībā uz līdzekļu taupīšanu, apkalpošanu, drošību un ilgtspējību. CWT pakalpojumu klāsts ietver četrus galvenos virzienus: ikdienas darījumu braucienu apkalpošanu, efektīvu darījumu sanāksmju un korporatīvo pasākumu organizēšanu, darījumu braucienu pārvaldes programmu optimizēšanu un ceļotāju drošības nodrošināšanu.

Kopš 2011. gada pasaulē lielākais darījumu braucienu uzņēmums Carslon Wagonlit Travel ir pārstāvēts arī Latvijā ar uzņēmumu CWT Latvia (bij. Kaleva Travel). CWT īpašnieki ir JP Morgan bank 45% un Carlsons ģimene. 2012. gadā pārdošanas apjoms CWT pilnībā piederošos uzņēmumos un kopuzņēmumos sasniedza 14.61 miljardu LVL (27,7 miljardus ASV dolāru). CWT ir parakstījis United Nations Global Compact, ANO līgumu par uzņēmuma sociālo atbildību, cilvēktiesībām, apkārtējo vidi un korupcijas apkarošanu

Lai iegūtu vairāk informācijas par CWT, lūdzu apmeklējiet mūsu globālo mājas lapu www.carlsonwagonlit.com , kā arī sekojiet mums sociālajā tīklā twitter.com/carlsonwagonlit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.37402701sec.