Gigantisks dārzs kļūst par Dubaijas jaunāko tūrisma objektu

Ar mērķi uzstādīt pasaules rekordus un vilināt tūristus, kas vēlas nodoties sajūtu baudām, tuksnesīgā klimata Dubaijā nu uzziedējis neiedomājami liels un krāšņs dārzs,

Apvienoto Arābu Emirātu jaunākais objekts tūristu piesaistei, kas nodēvēts par "Dubaijas brīnumdārzu", sastāv no 45 miljoniem ziedu, kuri sakārtoti dažādās mozaīkās, formās un rakstos. Organizatori cer, ka dārzs noteikti izcelsies metropolē, kas labi pazīstama ar žilbinošu arhitektūru, mākslīgajām salām un pasaules augstāko celtni.

"Dubai Miracle Garden" ir arī vieta, kur izvietots Tuvo Austrumu reģionā pirmais iekštelpu slēpošanas kūrorts. Tomēr dārza radītāji apgalvo, ka apmeklētāji, visticamāk, vairāk laika vēlēsies pavadīt zem klajas debess, lai apbrīnotu ziedu krāšņumu.

"Es vēlos, lai ļaudis saprastu, ka šī valsts ir ne tikai tērauda vai betona galējību iemiesojums. Septiņus mēnešus gadā šeit valda lieliski laika apstākļi – nedaudz pieliekot roku, iespējams radīt brīnumus arī dārzā," atzīst uzņēmuma "Akara Landscaping Services and Agriculture" galvenais menedžeris Abdels Nasers Rahals.

Bija nepieciešamas 60 dienas un 400 cilvēku, lai radītu 67 000 kvadrātmetru plašo dārzu, kurš durvis vēra 2013. gada Valentīndienā. Rahals lēš, ka projekta kopējās izmaksas sasniegušas 11 miljonus ASV dolāru.

Grandiozajā parkā atrodami vismaz 30 veidu ziedi, tostarp petūnijas, ģerānijas un samtenes. Apmeklētāji, klīstot gar puķēm klātajām arkām, piramīdām un skulptūrām atzīst, ka neiedomājamais krāšņums ir apdullinošs.

Gada karstākajā periodā milzīgo parku uz četriem mēnešiem plānots slēgt. Pa to laiku organizatori sola dārzus pārplānot, lietojot citus augus, kā arī citas formas un skulptūras.

Dubaijas gigantiskais dārzs lolo cerības kļūt par "multirekordistu" – organizatori apgalvo, ka šeit atrodams pasaulē lielākais ziedu pulkstenis, garākā ziedu siena un lielākā ziedu piramīda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48773098sec.