Māte uzsāk dēla meklēšanu pēc tam, kad viņš pārtrauc lietot Facebook

Kāda amerikāņu tūrista māte, satraucoties par dēla pasivitāti sociālajā tīklā Facebook, nekavējoties uzstāja, lai Peru valdība uzsāk jaunā vīrieša meklēšanu.

Pēc tam, kad 25 gadus vecais Garets Hans, atrodoties ceļojumā Peru, vairāk kā mēnesi nebija veicis nevienu ierakstu vai atjauninājumu sociālajā tīklā Facebook, viņa māte steidzās ziņot varas iestādēm par sava dēla un viņa draudzenes Džeimijas Nīlas pazušanu.

Taču abi nebūt nebija pazuduši. Kā apliecināja Peru tūrisma ministrs, viņi tik ļoti bija nodevušies ceļojuma burvībai, ka aizmirsa par komunikāciju ar savām ģimenēm.

Pāris savu ceļojumu uzsāka, nepārtraukti ievietojot jaunas fotogrāfijas un ierakstus Facebook tīklā, taču drīz vien pārtrauca to darīt, paralēli ignorējot arī zvanus savos mobilajos tālruņos un pat neizmantojot banku kontus.

Tikmēr izmisušajai Gareta māmiņai bija izdevies sacelt kājās atbildīgos dienestus Peru, kuri devās jaunā pāra meklējumos. Tie drīz vien vainagojās panākumiem, un rezultātā abi tūristi tika nosēdināti pie datoriem kādā vietējā armijas bāzē, lūdzot viņiem veikt atjauninājumus Facebook vietnē, tādējādi informējot piederīgos par savu atrašanās vietu.

Pēcāk, spriežot pēc abu ceļotāju jaunākajām fotogrāfijām, kas apskatāmas Facebook tīklā, Peru viņiem simboliski piešķirti balti T-krekli, sarkanas cepurītes un somiņas. Tagad nav šaubu, ka gadījumā, ja vēsture atkārtosies, turpmākajā ceļā abi būs visai viegli pamanāmi meklēšanas vienībām no gaisa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.598279sec.