Jēkaba aģentūras direktors iesaka suvenīrus, ko atvest no Indijas

Indija – tik tāla un nezināma, bet vienlaikus populāra valsts ceļošanas entuziastu vidū. Daudziem Indija ir valsts, kur smelties otro elpu un sākt dzīvi gluži kā no jauna, bet citiem vieta, kur piedzīvot kulturšoku.

Par to, ko apskatīt Indijā stāstīsim citā reizē, bet šoreiz informējam par suvenīriem, ko atvest no valsts, kurā mīt vairāk nekā viens miljards iedzīvotāju. Par Indijai raksturīgiem suvenīriem, ko atvest no ceļojuma, informē Jēkaba aģentūras direktors Uldis Alksnis.

"Sievietes no ceļojuma pa Indiju mājās atved Indijas sari, kas ir piecus metrus garš audums, ko indiešu sievietes izmanto kā apģērbu, aptinot to ap augumu, parasti ap gurniem, bet brīvo galu pārmet pār plecu. Sievietes no Latvijas sari izmanto sev tīkamu apģērbu radīšanā vai arī vasarā to nēsā līdzīgi kā indiešu sievietes," tā Uldis Alksnis.

Jēkaba aģentūras direktors Uldis Alksnis iesaka Indijā iegādāties arī zīda un kokvilnas auduma izstrādājumus, kuru cena, protams, daudz zemāka nekā Latvijā. Populāri tūristu vidū ir arī dažādi indiešu akmeņi un rotaslietas. Uldis Alksnis min, ka vērts iegādāties Indijā ražotas dabīgās zobu pastas.

Zvaigzne ABC izdotais ceļvedis par Indiju vēsta, ka Indijā vērts iegādāties arī bambusa un niedru izstrādājumus - grozus, cepures, virtuves piederumus, paplātes un citus priekšmetus, arī ārstniecības augu un skaistumkopšanas līdzekļus, kā arī sudraba izstrādājumus, piemēram, paplātes, svečturus, trauciņus un citus piederumus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.lidojumi.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48337007sec.