Viesnīcā Austrālijā lietus laikā klientiem piešķir atlaidi

Kāds austrāliešu viesmīlības biznesa pārstāvis nācis klajā ar shēmu, kas, visticamāk, uzņēmējiem mūsu pusē nestu pamatīgus zaudējumus.

2012. gada vasara Kvīnslendas štata iedzīvotājus pārsteidza ar četriem cikloniem, plašiem plūdiem, zemu gaisa temperatūru un tik milzīgām lietavām, ka frāze "Saules krasts", kā bieži tiek dēvēts šis reģions, kļuva teju par ironisku.

Neredzēti zemās tūristu intereses dēļ neizbēgami cieta arī viesnīcu īpašnieki.

Tādēļ Ričards Stefenss, "Noosa International Resort" direktors, cenšas atkal piesaistīt viesu uzmanību, piedāvājot 20 procentu atlaidi gadījumā, ja viņu apmešanās laikā nolīs vairāk par pieciem milimetriem.

Ņemot vērā, ka Latvijā ik gadu izkrīt vidēji no 600 – 700 milimetriem nokrišņu, jāatzīst, ka šāds biznesa modelis mūsu pusē varētu izrādīties visai neveiksmīgs.

Tomēr Kvīnslendas štata Tūrisma industrijas padomes pārstāvji atzinuši, ka jaunais piedāvājums uzskatāms par "inovatīvu".

Tā kā "Noosa International" kūrorta interneta vietnē minēts, ka viesi šeit var atpūsties "saules apspīdētā lagūnā" un baudīt "valdzinošu piekrastes šarmu", lai neapbēdinātu klientus, Stefanss jau iepriekš lietavu laikā ir izmēģinājis līdzīgu atlaižu sistēmu. Turklāt viņa optimisms un centieni attaisnojušies – jau manāms rezervāciju skaita pieaugums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17057085sec.