Viesnīcu īpašnieks uz četrām dienām iestrēgst liftā

Kāds viesnīcu īpašnieks no Zviedrijas iestrēdzis liftā Austrijas kūrortā un tur bijis spiests pavadīt četras dienas. Viņš atzīst, ka izdzīvot viņam palīdzējušas kādā armijas skolā iegūtās prasmes.

Kā ziņo zviedru ziņu portāls TheLocal.se, Tomass Flītvuds veica pārbaudi viesnīcā "Hotel Eden" Austrijas kūrortpilsētā Bādgašteinā, kad lifts iestrēga starp ēkas stāviem.

Sezonas beigu dēļ viesnīca apmeklētājiem tobrīd bijusi slēgta, un 58 gadus vecais vīrietis savu mobilo tālruni bija atstājis savā birojā uz galda. Flītvuds sauca pēc palīdzības, tomēr neviens viņu nesadzirdēja. Viņam arī neizdevās izkļūt no lifta kabīnes caur tās jumtu.

"Šis lifts nekad iepriekš nebija salūzis. Es gluži vienkārši negaidīju, ka kas tāds varētu notikt," Flītvuds pastāstījis žurnālistiem.

"Es izlauzu nelielu stikla paneli no lifta durvīm, tādējādi iegūstot nedaudz svaiga gaisa. Mēģināju arī noņemt lifta jumtu un izrāpties pa to, tomēr arī tas nelīdzēja."

Pēc četrām dienām kāds vīrieša draugs, kurš uz viesnīcu, kas atrodas netālu no Zalcburgas, piegādājis maizi, pamanījis, ka pastkastītē sakrājusies kaudze sūtījumu. Drīz vien viņš informēja glābējus.

"Bija muļķīgi tukšā viesnīcā kāpt liftā bez mobilā tālruņa, tomēr es lepojos, ka man izdevās nekrist panikā un, izmantojot militārajā apmācībā iegūtās zināšanas, izdzīvot," atzinis Flītvuds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.812675sec.