Novatours aktīvākajam sadarbības partnerim dāvina ceļojumu uz Krētu

Tūrisma operators Novatours vienas nedēļas garumā, no 2013. gada 15. līdz 21. aprīlim, rīkoja akciju, kurā varēja piedalīties visi Novatours sadarbības partneri – ceļojumu aģentūras.

Novatours piedāvātās akcijas noteikumi paredzēja ceļojumu divām personām uz skaisto Krētas salu Grieķijā vienam no sadarbības aģentūru darbiniekiem, kurš minētā perioda laikā būs rezervējis visvairāk Novatours ceļojumus no Rīgas uz kādu no piedāvātajiem virzieniem.

Šobrīd akcija ir veiksmīgi noslēgusies. Dāvanu no Novatours saņēma ceļojumu konsultante Jekaterina Gorelikova no Milagro Travel, kurai bija izdevies rezervēt visvairāk Novatours ceļojumus visu akcijas dalībnieku vidū. Dāvanas pasniegšana notika 23. aprīlī Milagro Travel birojā.

Uzvarētāja balvā saņēma ceļojumu divām personām uz Krētas salu Grieķijā no 2013. gada 25. maija līdz 1. jūnijam. Ceļojumā ietilpst septiņas naktis luksus pieczvaigžņu viesnīcā "St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas" ar skatu uz jūru, lidojums Rīga – Hērakleja - Rīga un transfēra pakalpojumi. Viesnīca atrodas Ajosnikolajas kūrortā un 69 kilometru attālumā no lidostas salas galvaspilsētā Hēraklejā. Vērts minēt, ka šī viesnīca ieguvusi augstu novērtējumu, atrodas klusajā kūrorta daļā, jūras krastā un pie smilšu pludmales. Viesnīcā iespējams gan veldzēties pie baseina un pludmalē, gan nodarboties ar aerobiku, galda tenisu vai darboties trenažieru zālē, gan baudīt masāžas, džakuzi, tvaika pirts un saunas piedāvātās iespējas, gan daudz ko citu, ko spēj sniegt pieczvaigžņu viesnīca.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.novatours.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.07402802sec.