Amerikāņu ceļotāji viesnīcu atlaižu dēļ gatavi atteikties no alkohola

Nesen veikt aptauja palīdzējusi apkopot statistiku par amerikāņu tūristiem un viņu brīvdienu paradumiem. Rezultāti ir visai pārsteidzoši – tūristi ir ļoti piesardzīgi attiecībā uz ceļojumu izmaksām, turklāt viņi lietošanai mājās labprāt vēlas iegādāties viesnīcās redzētās vai izmantotās sadzīves preces.

Viesnīcu ķēdes "Mariott" zīmola "SpringHill Suites" veiktajā aptaujā noskaidrots, ka amerikāņi vēlētos papildus 17 apmaksāta atvaļinājuma dienas, turklāt 22 procenti ļaužu atzinuši, ka iespēju doties atvaļinājumā nesaņem vispār.

Puse respondentu atzinuši, ka ceļasomas labprāt kravā vien dienu pirms ceļojuma vai pat tajā pašā dienā, kad jādodas ceļā. 12 procenti aptaujāto apgalvo, ka viņiem gatavošanās ceļojumam izpaužas vien kā visai haotiska mantu samešana bagāžas somā.

Kā izrādās, viesnīcu atlaižu kuponu un citu īpašo piedāvājumu dēļ amerikāņu atpūtnieki kļuvuši par īsteniem lētāku naktsmītņu medniekiem. Ja viņi par to saņemtu atlaidi nakšņošanai viesnīcā 25 procentu apmērā, respondenti labprāt atteiktos no alkohola (54 procenti), iztiktu bez istabeņu servisa (40 procenti), atteiktos no mobilo ierīču izmantošanas (26 procenti) un atteiktos no foto/videokameras lietošanas, lai dokumentētu savu ceļojumu (13 procenti).

Vairāk nekā četri no pieciem (84 procenti) aptaujātajiem atzinuši, ka viņi labprāt vēlētos paturēt vismaz vienu no viesnīcā lietotajiem sadzīves priekšmetiem. Turklāt diviem no pieciem amerikāņiem tik ļoti patikušas viesnīcas numurā piedāvātās ērtības, ka viņi kādu no tur lietotajiem vai redzētajiem priekšmetiem pēcāk iegādājušies lietošanai mājās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50640702sec.