Ēģiptē atpūtniekiem sola neliegt alkohola lietošanu un bikini

Ēģiptes tūrisma ministrs oficiālā paziņojumā paudis, ka Ēģipte ir pilnībā atvērta arī tiem tūristiem, kuri brīvdienās vēlas baudīt alkoholiskos dzērienus un tērpties bikini peldkostīmos, jo jau 2013. gada laikā valsts plāno vismaz par piektdaļu uzlabot tūrisma nozares rādītājus.

Tūrisma industrija, kas ir nozīmīgs Ēģiptes ekonomikas balsts, cietusi kopš tā dēvētā Arābu pavasara revolūcijas 2011. gadā, kuras rezultātā tika gāzts Hosni Mubaraks.

Valsts tūrisma ministrs Hišāms Zaāzua izteicies, ka valdībai ir "optimistiski mērķi" attiecībā uz tūrisma sektoru, kā arī atzinis, ka netiks pievērsta īpaša uzmanību radikālo spēku izteikumiem par iespējamajiem alkohola lietošanas, kā arī sieviešu peldkostīmu aizliegumiem.

"Ēģiptē tiek laipni gaidītas atpūtnieces bikini, kā arī vēl joprojām tiek pasniegti grādīgie dzērieni," atzinis Zaāzua vizītes laikā AAE.

Zaāzua izteicies arī, ka tūrisma nozares pārbūve ir nacionāla prioritāte. Lai īstenotu mērķi palielināt valsts viesu skaitu par vismaz 20 procentiem šī gada laikā, lielākajos kūrortos ierīkotas novērošanas kameras, kas ļauj ikvienam interesentam tiešsaistē sekot līdzi tur notiekošajam.

"Mēs vēlamies parādīt pasaulei, ka Ēģipte ir droša zeme, un labākais veids, kā to izdarīt, ir tiešsaistes video straumēšana. Nākamais solis ir šo attēlu demonstrēt publiskos skvēros Parīzē un Ņujorkā."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47970891sec.