Atklāj dīvainākās tūristu prasības Lielbritānijas vēstniecībās

Britu vēstniecību darbinieki atklājuši dažas no neparastākajām ceļotāju prasībām ārzemēs, kuru vidū ir lūgums pārtulkot tetovējumā redzamu tekstu, kā arī apklusināt pārāk skaļi dziedošu gaili.

Dīvainās prasības atklājusi Lielbritānijas Ārlietu ministrija kampaņas "Know Before You Go" ietvaros ar mērķi britu tūristiem darīt zināmu, kāda veida palīdzību var vai nevar sniegt valsts vēstniecības ārzemēs.

Tā, piemēram, kāds pāris Lielbritānijas konsulam Kualalumpurā lūdzis naudu, lai segtu viņu bērna mācību izmaksas kādā starptautiskā skolā. Savukārt sieviete Pekinā vēstniecībā griezusies, lai pasūdzētos par iegādāto futbola apavu zemo kvalitāti.

Kāda sieviete vēstniecības darbiniekiem Telavivā lūgusi "pavēlēt" viņas vīram, lai viņš nekavējoties uzlabo fizisko formu, lai viņiem "varētu būt bērni", taču kāds vīrietis Kambodžā nav saņēmis cerēto kompensāciju par pērtiķa uzbrukumu.

Vēstniecību darbinieki ziņojuši arī par vairāku tūristu prasībām sagādāt viņiem biļetes Londonas Olimpiskajām spēlēm. Savukārt vairāki kaislīgi futbola fani ar konsulāta starpniecību vēlējušies atrast kādu bāru, kur iespējams sekot līdzi futbola spēļu tiešraidēm.

Vēl kāds atpūtnieks Lielbritānijas vēstniecību bija uzmeklējis, lai lūgtu tās darbiniekus "apklusināt trokšņainu gaili". Kāds cits tūrists pieprasījis tā dēvēto fona informāciju kādai zviedrietei, ar kuru viņš iepazinies internetā, taču Romā kāds britu ceļotājs vēlējies, lai vēstniecības darbinieki pārtulko tetovējumā redzētu frāzi.

Pēdējo 12 mēnešu laikā Lielbritānijas Ārlietu ministrijai nācies uzklausīt vairāk kā miljonu ceļotāju sūdzību, taču atbalsts sniegts 52 135 nelaimē nonākušiem britiem ārzemēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45167398sec.