Ķīnā atrod vainīgo Luksoras tempļa aprakstītāju

Kāda ķīniešu pusaudža vecāki izteikuši atvainošanos pēc tam, kad 15 gadus vecais zēns tika pieķerts sena tempļa aprakstīšanā Ēģiptē.

2013. gada maijā ķīniešu tīmekļa vietnē "Sina Weibo" lietotāju uzmanību piesaistīja kāda fotogrāfija – tajā bija redzama sena tempļa siena Ēģiptes pilsētā Luksorā, uz kuras ieskrāpēti ķīniešu hieroglifi.

Uzraksts, kurš aptuveni tulkojams kā "Šeit bija Diņs Dziņhao", tika pamanīts templī, kurš veltīts faraonam Amenhotepam III. Vandālisma fotouzņēmums acumirklī saniknoja Ķīnas amatpersonas – visai ironiski, taču vēl pirms nedēļas valsts vicepremjers Vangs Jaņs ķīniešu tūristus mudināja būt pieklājīgākiem, atrodoties ārvalstīs. 

Interneta lietotāji drīz vien valsts mērogā uzsāka vainīgā meklēšanu, liekot desmitiem nevainīgu cilvēku vārdā Diņs Dziņhao publiski pierādīt, ka viņi nekad nav bijuši Ēģiptē.

Visbeidzot Naņdzinjas pilsētā tika atrasts īstais vainīgais, un ticis ziņots, ka puiša vecāki viņa vārdā vietējā avīzē atvainojušies un izteikuši nožēlu par notikušo.

"Mēs vēlamies atvainoties ēģiptiešiem, kā arī ļaudīm Ķīnā, kuri pievērsa uzmanību šim incidentam," tā laikrakstam Modern Express pavēstījusi nepilngadīgā vandāļa māte.

Viņa piebildusi, ka pusaudzis skrāpējumus uz tempļa sienas veicis agrāk, taču tikai tagad apjautis izdarītā sekas. Turklāt viņš esot "raudājis visu nakti", kad puisi sākuši vajāt interneta lietotāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.66619301sec.