Lielbritānijā piedāvā ekskluzīvas brīvdienas suņiem

Lielākajai daļai cilvēka četrkājaino draugu brīvdienas labākajā gadījumā asociējas ar dažām dienām ārpus suņa būdas. Tomēr kāds Lielbritānijas uzņēmums nācis klajā ar daudz ekskluzīvāku atpūtas piedāvājumu mājdzīvniekiem – iegādājoties vairāk nekā 55 000 eiro vērto atpūtas paketi suņiem, jūsu dzīvnieku draugs ne vien tiks lutināts labāko luksusa viesnīcu tradīcijās, bet arī saņems, piemēram, reiki dziedniecības seansu, pedikīru un greznu mitekli saimnieka mājas veidolā.

Lai gan katrs suns alkst izskrieties pludmalē un saņemt kādu gardumu, suņu viesnīcas "Paw Seasons" piedāvājumā ietverts skrējiens profesionāla barjerskrējēja vadībā, kā arī specializēta suņu pavāra izmeklētas delikateses.

Četrkājainajiem viesiem tiek piedāvāta apmešanās privātos apartamentos uz divām nedēļām – greznā atmosfērā suņi var vērot iecienītās TV pārraides un filmas, mielojoties ar īpašu suņu popkornu. Padomāts arī par suņu veselību un fitnesu – viņi varēs apgūt pat sērfošanu. Turklāt, lai atvaļinājuma laikā pūkainie un spalvainie mīluļi izskatītos valdzinoši, pēcpusdienas viņi var pavadīt SPA, kā arī apmeklēt suņu kopšanas speciālistu. Dzīvnieki var baudīt aromaterapijas vannas un ķermeņa masāžu, mazgāšanas procedūras un pat pedikīru.

Dodoties pastaigās, "Paw Seasons" viesus, visticamāk, apskaudīs visi apkārtnes paziņas – viņus ietērps pēc pasūtījuma šūtā "Louis Vuitton" un citu prestižu zīmolu suņu apģērbā un aksesuāros.

Grezno brīvdienu laikā Longeštonā, Bristoles pašvaldībā, četrkājaino draugu saimnieki gan nevarēs atrasties līdzās saviem mīluļiem, tomēr, izmantojot sociālos tīklus, viņus regulāri informēs par suņu gaitām. Atliek vien piebilst, ka suņus "Paw Seasons", domājams, nepiemeklēs alkas pēc mājām, jo viņi atvaļinājuma laikā dzīvos suņu būdās, kas pēc pasūtījuma būvētas kā visai palielas kopijas viņu saimnieku mājām.

Ekskluzīvās brīvdienas "Paw Seasons" hotelī vienam sunim izmaksā 47 000 mārciņu jeb aptuveni 55 000 eiro. Daļa no šīs summas ir ziedojums, kas nonāk vietējās suņu patversmes un suņu onkoloģiskās pētniecības centra rīcībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36531591sec.