Iepazīsti - septiņas fantastiskas salas

Vomo sala, Fidži

Viena nakts uz Vomo salas izmaksās $39 000, klusajā sezonā $34 000. Dārza villas diviem tikai par $1 000, bet pludmales villas - $1 300. 910542 km2 lielajā sala var uzņemt līdz 90 cilvēkiem.  Apkalpojošais personās (120 cilvēki) palīdzēs jums jebkurā brīdi. Cenā iekļautas šādas izklaides: snorkelēšana virs koraļļu rifiem, izbraukšana ar kaijaku, kuram ir stikla dibens, zivju barošana un vindsērfings. Uz salas iespējams uzkāpt Vomo kalnā un izbaudīt okeānu no citas perspektīvas. Vēl viens neaizmirstams notikums ir Meke un Lovo nakts, kurā izbaudīsiet tradicionālos ēdienus, tradicionālās dziesmas un dejas.

Isola de Li Galli, Itālijā

Daži saka, ka uz šīs privātās salas dzīvojušas mītiskās būtnes Sirēnas. Salu iespējams izīrēt tikai uz nedēļu, kas izmaksās $ 200 000. Par atsevišķu samaksu iespējams noīrēt jahtu, baltu akmeņu kapelu un vietu, kur nolaisties helihopteram. Sala atrodas dažu minūšu attālumā no Amalfi piekrastes, kura iekļauta UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Isola de Li Galli salā atvaļināju izbaudījušas tādas zvaigznes kā Penelope Krūza un Havjers Bardems.

Guana sala, Britu Virdžīnas

Sala savu nosaukumu ieguvusi pateicoties tās formai, kas atgādina tropiskās ķirzakas Iguānas galvu. Viena nakts līdz 32 cilvēkiem izmaksās $ 22 000, summā ieskaitot 7 pludmales, tenisa kortu, burulaivas, ūdens velosipēdus, desmitiem pārgājienu takas un Spa. Ja tas nav jūsu budžeta robežās, tad iespējams arī noīrēt atsevišķi vasarnīcu vai kotedžu diviem cilvēkiem no $700 līdz $ 1500.

Rubondo sala, Viktorijas ezers, Tanzānijā

Salu uz vienu nakti iespējams noīrēt par $ 4 500, kas ļauj ņemt līdzi 15 savus draugus. Ja nevari atrast 15 līdzbraucējus, iespējams noīrēt arī diviem, kas izmaksās $ 650. Rubondo salu par savām mājām sauc ziloņi, žirafes, šimpanzes un nīlzirgi. 2012. gada nogalē atvērās Rubondo salas nometne, kurā gidu pavadībā iespējams izsekot šimpanzes un novērot viņu dabīgo izturēšanos. Uz salas novērotas 300 putnu sugas.

Madivaru sala, Maldīvija

Katra villa uz šīs privātās salas ietver trīs luksus telts vietas ar koka grīdām, rotangpalmas un tīkkoka mēbelēm, dziļo baseinu. Vēl tiek piedāvāts privātais šefpavārs un viesmīlis, ūdensslēpošana, delfīnu kruīzi, nakts makšķerēšana un Maldīvijas ēdienu gatavošanas skola.

Daudzi apmeklētāji teikuši, ka jūtas kā uz privātās salas, lai arī tur esot bijuši arī citi viesi. Telšu vietas uz vienu nakti izmaksās sākot no $ 2 355, visas salas noīrēšana līdz 12 cilvēkiem - $ 9 420.

Orka sala, Aļaskā

Orka sala ir pierādījums, ka labi laiku iespējams pavadīt ne tikai siltos klimata apstākļos. Sala atrodas pusstundas braucienā ar ūdens taksometru no Sevard pilsētas Aļaskā. Salas teritorijā viesi var apskatīt kuprainos un orka vaļus, jūras lauvas, ostas roņus, cūkdelfīnus un upes ūdrus. Kaijaki, airu laivas, sērfa dēļi, zvejas rīki ir iekļauti nakšņošanas cenā. Nakts vienai personai izmaksās $215,  sākot ar 2014. gadu, vienai personai būs jārēķinās ar $225 par nakti.

Ērgļa sala, Gruzijā

Darba dienās viena nakts līdz 12 personām izmaksās $ 600. Sešas dienas ar duci draugiem izmaksās $ 3 300. Ērgļa sala atrodas Gruzijas piekrastē, un to ieskauj sāls purvs. Cenā iekļauta gan nokļūšana uz salas, gan tikšana no tās prom, kā arī laivu noma. Gardēžiem tiek piedāvāts dažādos veidos pasniegtas un pagatavotas jūras veltis. Vakaros iespējams savākties ap ugunskuru un izbaudīt burbuļvannu vai romantisku āra dušu.
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14425683sec.