Jēkaba aģentūra aptur ceļojumus uz Pakistānu

Drošības apsvērumu dēļ ceļojumu birojs "Jēkaba aģentūra" uz nenoteiktu laiku ir apturējis ceļojumus uz Pakistānu. Šāds lēmums pieņemts saistībā ar traģiskajiem notikumiem šā gada 23. jūnijā, kad kaujinieki viesnīcā pie Nanga Parbata kalna bāzes nometnes nogalināja deviņus ārvalstu tūristus un pakistāniešu gidu.

"Ceļotāju drošība mums ir pirmajā vietā, tādēļ, uzzinot par traģiskajiem notikumiem Pakistānā, nekavējoties pieņēmām lēmumu atcelt turpmākos ceļojumus uz šo valsti. Ceram, ka tuvākajā nākotnē tiks veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai tūristi Pakistānā atkal varētu justies droši. Tikmēr kā alternatīvus galamērķus ceļotājiem iesakām kalnainos apgabalus Ķīnas dienvidrietumos un Nepālā," norāda Uldis Alksnis, "Jēkaba aģentūras" vadītājs.

"Jēkaba aģentūra" atcēlusi plānoto grupas ceļojumu uz Pakistānu šā gada 18. septembrī, kā arī apturējusi turpmāko ceļojumu plānošanu. Ceļojumu birojs lems par braucienu atjaunošanu, kolīdz Pakistāna atkal tiks starptautiski atzīta par tūristiem drošu galamērķi.

"Jēkaba aģentūra" ir viens no Latvijas vadošajiem eksotisko ceļojumu birojiem, kas organizē braucienus uz vairāk nekā 80 pasaules valstīm. 2012. gadā "Jēkaba aģentūra" apkalpoja vairāk nekā piecus tūkstošus klientu, tostarp nodrošinot ceļojumu pakalpojumus arī uzņēmumiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.lidojumi.lv




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51155806sec.