Alida Tūrs par saspringto situāciju Ēģiptē

Trešdien, 2013. gada 3. jūlijā, tika paziņots par Ēģiptes konstitūcijas apturēšanu un prezidenta Mursi atcelšanu no amata, kā rezultātā sākušās demonstrācijas, valsts pilsētās izvietoti bruņu transporti un smagās automašīnas ar karavīriem. Latvijas Republikas Ārlietu Ministrija aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot uz Ēģipti, bet Ēģiptes kūrortos esošos tūristus, aicina nepamest to teritoriju (vairāk lasīt šeit).

Ārlietu Ministrijas jaunākais komentārs par situāciju valstī: "Ārlietu ministrija pauž bažas par pēdējo dienu notikumu attīstību Ēģiptē un aicina visas iesaistītās puses atgriezties pie Ēģiptes demokrātiskā attīstības ceļa, kas tika uzsākts 2011. gada pavasarī. Vienlaikus ir nepieciešams apzināties, ka demokratizācija nav ātrs process, tādēļ civilai pārvaldei būtu jāturpina iesāktais darbs. Latvija līdz šim un arī turpmāk ir gatava atbalstīt Ēģiptes demokratizācijas gaitu, kā arī tiesiskuma nostiprināšanos valstī. Ceram, ka Ēģiptes politiskie spēki darīs visu nepieciešamo, lai nepieļautu tādas darbības, kas varētu radīt tālāku asinsizliešanu."

Tūrisma operatora Alida Tūrs prezidents Arno Ter-Saakov par saspringto situāciju Ēģiptē: "Tā kā ceļotāji uz Ēģipti dodas ziemā, kad tur ir piemēroti apstākļi patīkamai atpūtai, neviens no Alida Tūrs klientiem pašreiz neatrodas Ēģiptē. Ļoti ceru, ka līdz tūrisma sezonas sākumam situācija nokārtosies, lai ceļotāji droši varētu apmeklēt visus valsts kūrortus."


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4746151sec.