Toskāna saukta par ideālu vietu velobraukšanas entuziastiem

Toskāna piedāvā ideālu scenāriju velobraukšanas entuziastiem, sākot no amatieru velosipēdistiem, kuri vienkārši vēlas mierīgi baudīt reģiona skaistumu, līdz tiem, kuriem patīk bezceļi un skaisti dabas skati. Ikvienam velobraucējam ir iespēja atrast savam izturības līmenim atbilstošu maršrutu Toskānā.

Toskānā galvenokārt ir kalnaina teritorija ar līdzenumiem, kuri lielā mērā koncentrējas gar upēm un piekrasti. Riteņbraukšanas faniem ir iespēja braukt pa tiem pašiem ceļiem, kur trenējušies tādi zināmi velosportisti kā Bartali, Cipollini un BETTINI. Toskāna faktiski ir riteņbraucēju zeme,  kur vien brauksiet noteikti satiksiet vēl kādu uz velosipēda. Solidaritāte riteņbraucēju starpā ir ļoti liela, varat nebaidīties palikt ceļa malā ar saplīsušu riteni, kāds noteikti palīdzēs. Ikviens riteņbraucējs jūs sveicinās ar smaidu vai galvas mājienu.

Izcilākais laiks, ko pavadīt uz riteņa, Toskānā noteikti ir no marta līdz jūnijam un no septembra līdz oktobrim. Jūlijs un augusts ir pārāk karsti mēneši, lai tos pavadītu visu dienu uz velosipēda, tādēļ labāk braucienos ar velosipēdiem labāk dodieties pēcpusdienā vai pašā vakarā. Pārējos mēnešos laikapstākļi kļūst sliktāki un ir ieteicams izvairīties no kalnu pārejām, taču neskatoties uz to, Toskāna riteņbraukšanas entuziastiem ir lieliska vieta visu gadu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.65398002sec.