Aptauja: vislabprātāk kaili sauļojas vācu atpūtnieki

Nesen veiktas aptaujas rezultāti liecina, ka Ādama tērpā vislabprātāk gatavi sauļoties vācu atpūtnieki, bet francūži visvairāk atbalsta vīriešus, kuri pludmalē atpūšas īsajās peldbiksēs.

Aptauja, kuru veica ceļojumu rezervācijas tīmekļa vietne Expedia.com, atklājusi, ka nacionalitātei ir visai liela nozīme attiecībā uz atpūtnieku paradumiem pludmalē. 

Ikgadējā pētījuma rezultāti liecina, ka dienu pludmalē vislabprātāk bez apģērba gatavi pavadīt tieši vācu atpūtnieki. Gandrīz piektdaļa (17 procenti) vāciešu atzinuši, ka vismaz reizi mūžā pludmalē atpūtušies kaili. Salīdzinājumam – kopumā globālā mērogā bez drēbēm atpūtušies septiņi procenti aptaujāto.

Kā liecina pētījuma rezultāti, arī dāņi, šķiet, ir pietiekami pašpārliecināti – 40 procenti dāņu sieviešu labprāt sauļojas bez peldkostīma augšdaļas, turklāt tik pat liels skaits daiļā dzimuma pārstāvju atzinušas, ka ar prieku gatavas aplūkot sevi peldkostīmā fotogrāfijās, kuras ievietotas sociālo mediju tīmekļa vietnēs.

Turpretī viskautrīgākās atpūtnieces, kā izrādās, nāk no Japānas un Malaizijas.

Aptaujas rezultāti liecina arī, ka Francijas iedzīvotāji ir visiecietīgākie attiecībā uz vīriešiem pludmalē, kuri izvēlas valkāt īsās peldbikses. Vairāk nekā 90 procenti francūžu atzinuši, ka šāds apģērba gabals ir pieņemams ietērps atpūtai pie ūdeņiem.

Savukārt, piemēram, indiešu atpūtnieki pludmalē visvairāk laika pavada, būvējot smilšu pilis, bet singapūrieši visvairāk bīstas no haizivīm.

Aptaujā piedalījušies 8 600 pieaugušo no visas pasaules.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15310001sec.