Vietas Eiropā, kur uzņemtas pasaulslavenas filmas

Vienmēr priecājamies par skaistiem skatiem filmās, bet kāpēc gan tās nevarētu apmeklēt paši? Turpinājumā nosauktas trīs vietas, kurās uzņemtas filmas, kas noteikti paliks atmiņā.

Roma

Senās Romas impērijas galvaspilsēta, kas vēl arvien piesaista tūristus ar savu seno elpu un ļauj apbrīnot krāšņos romiešu dārgumus, brīnišķīgos mākslas darbus, kā arī seno arhitektūru. Bieži vien Roma tiek saukta par "Mūžīgo pilsētu". Pilsētas centrā atrodas Vatikāns — suverēna valsts, pāvesta rezidence. Līdz ar to Roma ir visas katoļu pasaules centrs.

Filmas:

Reiz Romā, La Dolce Vita, Trīs monētas strūklakā, Ēd, Lūdzies, Mīli, Vienīgi tu, Romas brīvdienas, Gladiātors, Uz Romu ar mīlestību, Mamma Mia, Hadsons Havks, Talantīgais misters Riplijs, Arhitekta vēders, Atvērtā pilsēta, Riteņa zaglis, Vakar, šodien un rīt un citas.

Londona

Jau vairākus gadsimtus Londona ir viens no svarīgākajiem pasaules tirdzniecības, finanšu, politikas, kultūras un tūrisma centriem. Londona tiek uzskatīta par pasaules kultūras galvaspilsētu.

Filmas:

Olivers Tvists, Vienmēr līst sestdienā, Vīza uz Pimlico, Noraidījums, Uzbrukums bloķēts, Uzspridzināt, Priekšnesums, Neprāts, Lielā piektdiena, Amerikāņu vilkacis Londonā, Kailums, Netīrās skaistās lietas un citas.

Parīze

Mīlestības pilsēta, kura piesaista ar saviem mākslas muzejiem, cilvēkiem, kas dievina modi un šaurajām ieliņām, kas pilnas kafejnīcu.

Filmas:

Pirms saulrieta, Pēdējais tango Parīzē, Transformeri, Da Viņči kods, Skatiens, kas nogalina, Amēlija, Valmart, Smieklīgās sejas, Šarādes, Parīze es tevi mīlu, Amerikānis Parīzē, Kas jauns, minka?, Cilvēks dzelzs maskā, Pusnakts Parīzē, Divas dienas Parīzē un citas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20813894sec.