Interesanti stāsti - skaistākie ceļojumi, ko pieredzējuši tūrisma nozares pārstāvji

Kurš Tev, Travelnews.lv lasītāj, ir bijis skaistākais ceļojums? Iespējams, tepat uz kādu no Baltijas valstīm, kādu no dienvidu saulainajām zemēm vai kādu no eksotiskajām un tālajām valstīm. Tūrisma nozares uzņēmumu vadītāji atklāj to skaistākos ceļojumus jeb tos, kas pirmie ienāk prātā kā patiesi skaistākie un neaizmirstamākie.

Novatours direktors Leonīds Močeņevs: "Vieni no skaistākajiem ceļojumiem ir bijuši uz Grieķiju un Spāniju. No Grieķijas salām īpaši patīk ceļot uz Krētas salu un Santorini. Uz šīm salām ir ērti nokļūt, tās viena no otras atrodas dažu stundu attālumā. Abas salas saistās ar romantisku atmosfēru un grieķu virtuves tradīcijām. Pats arī labprāt baudu grieķu virtuves ēdienus, īpaši esmu iecienījis ieturēt maltīti grieķu tavernās. Arī Spānijas sala Maljorka ir manu skaistāko ceļojumu sarakstā, sala lepojas gan ar skaisto dabu, gan pludmalēm. No tālākiem ceļojumiem atmiņā palikusi viesošanās Kubā, kur labu iespaidu atstāja cilvēku savstarpējās attiecības un ceļotāju drošība uz ielām. Runājot jau par nākamajiem ceļojumiem, vēlos apmeklēt gan Latīņameriku, gan Austrāliju, gan Jaunzēlandi."

Fortuna Travel direktore Larisa Koļesņikova: "Pirms trim – četriem gadiem viesojos Dominikānā. Joprojām šis ceļojums palicis atmiņā kā skaistākais un neaizmirstamākais. Šajā valstī viesojos novembrī, kad Latvijā vērojamas vēsas gaisa temperatūras. Dominikānā šajā laikā baudīju patīkamus laikapstākļus, sauli, siltumu un okeāna tuvumu."

Eltur direktore Elīna Jegorova: "Visspilgtāk atmiņā palicis ir ceļojums uz Krimu, tas arī ir skaistākais pēdējā laikā piedzīvotais brauciens. Ar dažiem vārdiem gan grūti izstāstīt sajūtas. Tās bija arī atmiņas no pamatskolas ceļojuma deviņdesmitajos, kad Simferopoli sasniedzām ar vilcienu un tālāk uz Jaltu devāmies ar trolejbusu. Krima mani katru rudeni vilina kā salda, garda oga Melnās jūras krastā. Krimas skaistie kalni, ceļu malās svaigie rudens augļi un īpašie Krimas sīpoli virtenē gaida savus pircējus, Melnās jūras pludmales un gaiss, Masandras vīns, mežonīgās kalnu upes, Ai-Petri kalna virsotne, kurai devāmies pāri, lai sasniegtu Bahčisaraju, apmeklētu Hana pili un baudītu Krimas tatāru virtuvi un ļoti gardo kafiju, brīnišķīgā kūrortpilsēta Balaklāva, izbrauciens ar jahtu jūrā un pelde kādā no mežonīgajām Balaklāvas pludmalēm. Atgriežoties Jaltā jau naktsstundā, pilsētas gaismas sagaida kā tūkstošiem mirdzošas acis tumšajā naktī Krimas līcī un visur apkārt smaržo vīnogu lauki un dzied cikādes."

Travel Time direktors Ēriks Lagzdiņš: "Manā ceļojumu galamērķu topā ir trīs valstis - Madagaskara, Jaunzēlande un Japāna. Tomēr, ja jānosauc valsts, kurā piedzīvots skaistākais ceļojums, tad tā ir Jaunzēlande. Šajā valstī esmu bijis jau piecas reizes un 2014./2015. gada mijā kopā ar grupu došos turp jau sesto reizi. Kāpēc tieši Jaunzēlande? Tur vērojums liels dabas skaistums un dažādība, valsts bagāta gan ar kalniem, gan vulkāniem un vulkāniskajiem ezeriem, gan nacionālajiem parkiem. Valstī atrodas 13 nacionālie parki, pa vienu no tiem ved nevis ceļš, bet gan ūdens. Uz parku apmeklētāji tiek nogādāti ar laivām, bet parka apskati turpina ar kājām vai velosipēdu. Jaunzēlandē arī laikapstākļi ir pateicīgi ceļotājiem, vasarā (kad Latvijā ir ziema) ne reizi neesmu piedzīvojis pārlieku lielu karstumu, kas apgrūtinātu valsts apskati. Un vēl, kas liecina, ka Jaunzēlandi vērts apskatīt - ceļojuma "Apkārt pasaulei" laikā Jaunzēlandē kopā ar grupu pabijām visilgāko laiku no visām pieturvietām."


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91974807sec.