Turpinām stāstīt par tūrisma nozares pārstāvju skaistākajiem ceļojumiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina stāstīt par tūrisma nozares pārstāvju skaistākiem ceļojumiem. Pirmajā publikācijā savos skaistākajos ceļojumos dalījās Novatours direktors Leonīds Močeņevs, Fortuna Travel direktore Larisa Koļesņikova, Eltur direktore Elīna Jegorova un Travel Time direktors Ēriks Lagzdiņš - lasi šeit.

Šajā reizē savus skaistākos ceļojumus atklās Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska, Go Adventure direktors Aleksejs Kriščuks un Pro Travel vadītāja Aļona Rogale-Homika.

Go Adventure direktors Aleksejs Kriščuks: "Skaistākais ceļojums ir bijis uz Tenerifes salu, kur atpūtos pagājušā gada novembrī. Lai gan biju tur vien piecas dienas, piedzīvoju fantastisku atpūtu. Ceļojuma laikā kopā ar ģimeni dzīvojām villā, devāmies manis organizētās spontānās ekskursijās pa salu, apmeklējām Loro parku. Šī ceļojuma laikā pirmoreiz izmēģināju daivinga sniegtās iespējas - niru kopā ar bruņurupučiem. Ceļoju arī pa Latviju, piemēram, pagājušās brīvdienas pavadīju Ventspilī, kur tika aizvadīti pilsētas svētki."

Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska: "Par skaistām varētu dēvēt visas apmeklētās vietas, bet viena no savdabīgākajām - Īslande. Vulkāniskās mēness ainavas, geizeri, darbojošies vulkāni, džakuzi mājas pagalmā, ko visa gada garumā piepilda karstas ūdens šaltis, kas šļācas ārā no pazemes dzīlēm... Tektoniskā lūzuma vieta, kas ik gadu arvien attālina Eiroāzijas plātni no Amerikas plātnes un nostāsti par bezvēsts pazudušajiem, kas iespējams iekrituši šajā lūzuma vietā, uz ko vietējie atbild ar tieši tādu pašu attieksmi, kā mēs, dzirdot par kārtējā autoāvārijā bojāgājušajiem. Tā ir vieta, kur daba, nevis cilvēki diktē noteikumus... Tik sirreāli un skaisti!"

Pro Travel vadītāja Aļona Rogale-Homika: "Visskaistākais ceļojums piedzīvots Indijā - Goa, jo ne tikai Indija, bet arī visa Āzija ir neparasta, atšķirīga no citām vietām Eiropā. Indijā viesojos 2010. gada janvārī un esmu pārliecināta, ka noteikti vēl atgriezīšos tur. Runājot jau par tuvākiem ceļojumiem, rudenī plānoju doties uz Turciju."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43154883sec.