Remaco: ko izvēlēties kā alternatīvu ceļojumam uz Ēģipti

Pastāvot saspringtai situācijai Ēģiptē, ceļotājiem tiek ieteikts nedoties uz šo valsti vai, ja tomēr esiet devušies, tad nedoties ārpus kūrortu teritorijas. Ēģipte periodā, kad Latvijā valda vēsi laikapstākļi, ir tuvākais siltais un arī lētākais galamērķis. Tiem, kuri vēlas baudīt drošu atpūtu, turklāt vietās, kur var gan peldēties, gan baudīt sauli, jāmeklē citi galamērķi. Ceļojumu aģentūras Remaco direktore Marina Jākobsone-Andersone iesaka vairākus galamērķus, kas būtu kā alternatīva ceļojumiem uz Ēģipti.

"Ziemas periodā nav neviena cita kūrortu galamērķa, kas cenas ziņā spētu aizstāt Ēģipti. Gada aukstākajā laikā Ēģipte ir tuvākais galamērķis, kur var baudīt sauli un siltumu par salīdzinoši zemām izmaksām. Tiem ceļotājiem, kuri jau Ēģipti ir izslēguši no sava ceļojumu galamērķu saraksta, Remaco piedāvā doties uz citiem galamērķiem. Atkarībā no iespējām, var doties uz Tenerifi, kur iespējams baudīt dažādas atpūtas iespējas arī ārpus viesnīcu teritorijām, piedāvājam arī ceļojumus uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Taizemi, Izraēlu un citiem galamērķiem," informē Remaco direktore.

Marina Jākabsone-Andersone turpina: "Izraēla ir skaists galamērķis, tur ceļotāji ziemas periodā varēs gan relaksēties kūrortos, gan doties interesantās ekskursijās. Atpūšoties Elatas viesnīcās Sarkanās jūras krastā, iespējams doties ekskursijās uz netālu esošo Jordāniju - no rīta dodieties ceļā, bet vakarā jau esiet atpakaļ Elatā, turklāt vīzas iespējams iegādāties turpat uz robežas. Iesaku arī Akabas kūrortu, kas atrodas Jordānijā - arī Sarkanās jūras krastā. Līdz novembrim vēl var doties uz Izraēlas daļu Vidusjūras krastā, kur šajā laikā ūdens vēl ir piemērots peldēm."

Remaco direktore piebilst, ka noteikti vērts apmeklēt arī Āziju, kur tūrisma sezonas laiks ir tieši Latvijas ziemas laikā. Jāatzīst, ka ir gana daudz variantu, kur doties. Vienīgi, kā jau tika minēts, cenas ziņā līdzīgu kūrortu galamērķi kā Ēģipte, būs grūti atrast.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.remaco.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12988496sec.