Atgriezies otrs "populārākais" Skotijas ezeru briesmonis

Lohmoraras ezera monstrs, kurš uzskatāms par otro populārāko aiz leģendārās Lohnesa Nesijas, pēc vairāk nekā 20 gadu "miera perioda", šķiet, ir atgriezies.

Kā atzīst atpūtnieks Dags Kristijs, viņš nav spējis noticēt savām acīm, kad no ūdens iznirstam redzējis aptuveni sešus metrus garu, melnu radību. Viņš un viņa sieva Šarlote apgalvo, ka, atpūšoties "Kisimuil B&B" viesu namā ezera piekrastē, briesmoni kopumā redzējuši trīs reizes.

"Nespēju noticēt savām acīm. Neesmu tas cilvēks, kurš satraucas bez iemesla, tomēr šeit redzēto nespēju izskaidrot," atzīst Dags. "Tas bija liels, melns objekts, kas nedaudz atgādināja zemūdeni."

"Domāju, ka tas ir valis vai kas tamlīdzīgs. Divu dienu laikā redzējām to trīs reizes," piebilst viņa sieva. "Vienā no reizēm to varēja uzlūkot aptuveni 10 minūtes, pirms tas atkal iegrima dzelmē."

Dīvaino objektu redzējuši arī viesu nama īpašnieki. Arī viņi apliecinājuši, ka aptuveni trīsarpus kilometrus platā ezera vidū redzējuši melnu veidolu, iespējams, pat divus. Savukārt viņu meita, kura ezera fenomenu pētījusi sīkāk, pastāstījusi, ka Lohmorarā monstrs esot ticis novērots jau pirms vairāk nekā 100 gadiem. Tomēr pēdējā persona, kas to bija redzējusi līdz šim, esot kāds vietējais uzņēmējs pirms 23 gadiem, kurš, kopā ar draugiem makšķerējot ezerā, mistisko būtni pamanījis vien aptuveni 50 metru attālumā no laivas.

Dramatiskākais notikums, kas saistīts ar Lohmoraras briesmoni, dokumentēts 1969. gadā, kad divi vietējie makšķernieki ar būtni esot sastapušies aci pret aci. Monstrs esot sadūries ar vīru laivu, kad viens no viņiem paspējis paķert bisi un izšaut radības virzienā, kura, kā atzinuši abi aculiecinieki, pēcāk ātri vien nozudusi atpakaļ dzelmē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67666483sec.