Nofotogrāfēta mistiska būtne, kas spokojas Šveices mežos

Kā informē vietējie mediji, kādam anonīmam fotogrāfam Šveices rietumu daļā izdevies iemūžināt noslēpumainu būtni, kas jau ilgāku laiku biedē vietējos iedzīvotājus.

Būtni, kas tērpusies militārā uniformā un kuras seju sedz gāzmaska, iedzīvotāji vietējos mežos pēdējo desmit gadu laikā manījuši vairākkārt. Tai dots vārds "Le Loyon", un šķiet, ka tā ik dienu dodas pa vienu un to pašu maršrutu.

Līdz šim nebija nekādu pierādījumu visai draudīgā paskata "kareivja" eksistencei, tomēr 2013. gada augustā vietējā ziņu portālā LeMatin.ch tika publicēta pirmā zināmā būtnes fotogrāfija. Kā tiek ziņots, mistiskajam vīrietim pa pēdām devušies arī likumsargi. Tomēr nākas uzdot jautājumu, vai šāda būtne patiešām eksistē?

"Man izdevās to ieraudzīt, kad tas atkal pastaigājās," Le Matin atzinis anonīmais fotogrāfs, kas būtni izsekojis. "Es atrados vien aptuveni desmit metru attālumā no tā. [..] Viņam mugurā bija militārs apmetnis, zābaki un armijas gāzmaska – manuprāt, ļoti sena. Viņš bija vismaz 190 centimetru garš. Vienubrīd viņš atskatījās uz mani, bet tad atkal pagrieza muguru un klusējot soļoja tālāk."

Jau iepriekš vietējie iedzīvotāji stāstījuši par itin biedējošām tikšanās reizēm ar allaž soļojošo vīru.

"Viņš nobiedēja manus bērnus," stāsta kāda sieviete. "Tērpies militārā apģērbā, viņš iznāca no meža, tomēr mēs neredzējām ne viņa seju, ne acis, jo tās slēpa liela, melna gāzmaska."

"Ģimenes gluži vienkārši vairs nevēlas doties mežā," atzinis kāds vietējais lauksaimnieks.

Kā tiek ziņots, policija noslēpumaino būtni vēlas uzmeklēt, lai lūgtu viņu izturēties mazāk biedējoši. Tomēr līdz šim viņš nav izrādījis nekādas agresijas pazīmes. Daļa vietējo iedzīvotāju uzskata, ka klejojošā būtne patiesībā ir kāds vīrietis, kas cieš no ādas slimības, ir garīgi slims vai gluži vienkārši – vientuļnieks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56996202sec.