Viesnīcu tīkls Good Stay hotels & restaurants piedalījies tūrisma izstādē Maskavā

No 17.-20. septembrim Maskavā, izstāžu zālē "Crocus Expo" norisinājās tradicionālā starptautiskā tūrisma izstāde "ОТДЫХ Leisure". Starp vairāk nekā1400 izstādes dalībniekiem, kas prezentēja 71 valsti, bija arī pārstāvji no Latvijas- viesnīcu tīkls "Good Stay hotels & restaurants", kas ir 3-4 zvaigžņu viesnīcu operators četrās Latvijas pilsētās: "Eiropa" (Jūrmala), "Segevold" (Sigulda), "Jūrnieks" (Rīga), "Dinaburg" (Daugavpils). "Good Stay hotels & restaurants" prezentēja ne tikai savu nakstmītņu pakalpojumus, bet arī informēja par atpūtas un izklaides veidiem, korporatīvo pasākumu un semināru organizācijas iespējām, plānotiem kultūras un izklaides pasākumiem šajās četrās Latvijas pilsētās.

"ОТДЫХ Leisure" ir tradicionāls pasākums, kur satiekas tūrisma nozares profesionāļi un tas pamatoti tiek uzskatīts par svarīgāko rudens notikumu tūrisma nozarē, kas norisinās Krievijas Federācijā. Šis gads nebija izņēmums, jo jau 19. reizi Maskavā "ОТДЫХ Leisure" izstād epulcēja tūrisma operatoru, aģentūru, nacionālo un reģionālo stendu pārstāvjus no vairākām pasaules valstīm.

Pēc dalībnieku un apmeklētāju viedokļa, "ОТДЫХ Leisure" katru gadu paver aizvien jaunas iespējas tūrisma nozares profesionāļiem jaunu kontaktu dibināšanā, pieredzes apmaiņā un starptautiskās sadarbības veicināšanā.

Viesnīcu tīkls "Good Stay hotels & restaurants" jau trešo gadu pēc kārtas piedalās "ОТДЫХ Leisure", jo tā ir lieliska iespēja dibināt jaunus kontaktus, komunicēt ar partneriem un gala patērētājiem, veicināt tīkla atpazīstamību un popularizēt Latviju kā ceļojuma galapunktu starp vairāk nekā 70 pasaules valstīm.

Projekts ir realizēts ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48624206sec.