Pasaules ekstrēmākie golfa laukumi

Pasaules ledus golfa čempionāts notiek Grenlandē, kur temperatūra noslīd līdz - 50 grādiem pēc C. Atrodoties aptuveni 600 kilometrus uz ziemeļiem no polārā loka, spēlētājiem jātiek galā ar sasalušajiem ledājiem un milzu aisbergiem.

Indonēziešu meitenes spēlē golfu Slemanā, netālu no Jogiakartas, kur netālu paceļas milzīgs pelnu mākonis no Merapi vulkāna. Valstī trauksme tika izsludināta 2010. gada oktobrī, kad vulkāns sasniedza augstāko bīstamības robežu, tuvumā dzīvojošajiem cilvēkiem tika teikts evakuēties. Pēdējo reizi vulkāns izvirda 2006. gadā, nogalinot divus cilvēkus, bet kopš 1930. gada tas ir paņēmis vairāk nekā 1.300 cilvēku dzīvības.

Gluži kā 18 bedrīšu izkārtojums, Jaunzēlandes Arikikapakapa Rotorua golfa klubam ir arī deviņu caurumu termālā bedrīte, no kuras nāk karsti burbuļi, geizeri un sēra smaka. Šis golfa laukums atrodas pie Whakarewarewa termālā rezervāta.

Lai izspēlētu 19. bedrīti, Legends golfa laukumā Dienvidāfrikā, nāksies lūgt helihoptera palīdzību, kas uzvedīs pašā kalna virsotnē.

Afgāņu golfa spēlētāji organizē Kabul golfa kluba turnīru vietā, kas tika atklāta 1967. gadā, bet 1990. gadā tā kļuva par kaujas vietu.

Brickyard Crossing golfa klubam Indianpolisā ir četras bedrītes un tas atrodas mototrases apļa vidū.

Cape Kidnappers golfa klubs atrodas Jaunzēlandē un tiek uzskatīts par vienu no visskaistākajiem golfa klubiem pasaulē. Tas atrodas klinšu pašā augšā un paver gleznainu skatu uz apkārtējo apkārtni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10209203sec.