Pirms došanās uz Maskavu, Pecolli aicina uz šovu "Bubblelandia" Rīgā 19. oktobrī

Iluzionisti Pecolli tikko, kā atgriezušies no Itālijas, kur vadīja seminārus "Kā profesionāli strādāt ar ziepju burbuļiem", taču jau pošas ceļā, lai skatītājus Maskavā, slavenā Kuklačova teātrī iepriecinātu ar fragmentu no sava krāšņā ziepju burbuļu un specefektu šova Bubblelandia, ko Latvijas skatītāji varēs redzēt Rīgas Kongresu namā 19. oktobrī divās izrādēs.

Iluzionisti Pecolli ar ziepju burbuļiem strādā jau no 1996. gada un ar burbuļu šoviem ir uzstājušies kopumā 18 dažādās pasaules valstīs. Pēc krāšņajiem šoviem Rīgā, Pecolli dodas uzstāties uz Beirutu, Libānā.

Izrāde "Bubblelandia" ir ļoti krāšņs, vizuāls šovs, kurā kopumā uzstājas 8 dažādu žanru mākslinieki- ziepju burbuļu meistari, smilšu gleznotāji, kontaktžonglieri, kontorsionisti, dejotāji un citi. Krāšņie E. Patmalnieces tērpi un V. Zilvera mūzika, kopā ar jaunākajām specefektu tehnoloģijām rada īpaši aizraujošu un maģisku gaisotni. Jaunākajā šīs izrādes versijā, ko redzēsim Rīgā, Pecolli ir sarūpējuši daudzas interaktīvas jautrības, kur tiešā veidā tiek iesaistīti paši skatītāji, kā, piemēram, brīdī, kad skatītājus pārklāj jūra, vai, kad skatītāju vidū "peld" medūzas, vai, kad izrādes finālā notiek skatītāju un mākslinieku saspēle ar gigantiskiem "burbuļiem" - bumbām. Neskaitot vēl tādus specefektus, kā burbuļu vētra vai sniegputenis.

Iesakām Latvijas skatītājiem, kā lieliem, tā maziem noskatīties izrādi Bubblelandia Rīgas Kongresu namā 19.oktobrī, un interesanti būs visiem, jo šobrīd netiek plānotas vairs citas izrādes Latvijā, ņemot vērā to, ka izrāžu Bubblelandia tūres grafiks jau ir saplānots 2014. un 2015. gada sezonām pasaulē – Anglijā, Amerikā, Ķīnā, Kanādā un citās valstīs. Īpašs lepnums par to, ka izrāde ir absolūts "made in Latvia" un tiek uzņemta ar sajūsmu daudzās pasaules valstīs, reklamējot gan šo šovu, gan daudzu talantu šūpuli Latviju.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48419499sec.