Tūrisma profesionāļi nosauc muļķīgākās ceļotāju sūdzības

Reizēm ceļotāju sūdzības ir itin pamatotas, un viņiem, protams, ir visas tiesības izteikt neapmierinātību par, piemēram, ilgstošu reisa kavēšanos, netīru viesnīcas istabu vai slepus piemērotu maksai par kādu pakalpojumu.

Tomēr ir skaidrs, ka daļai cilvēku sūdzības par ceļojuma laikā pieredzēto gluži vienkārši būtu jāpatur pie sevis. Lūk, daži no muļķīgākajiem ceļotāju izteikumiem, kurus gadu gaitā apkopojuši tūrisma aģenti, viesnīcu darbinieki, kā arī tūrisma uzņēmumi, kas darbojas tiešsaistē.

1. "Bija nepieciešamas deviņas stundas, lai no Jamaikas pārrastos mājās Anglijā. Amerikāņiem vajadzēja tikai trīs stundas. Tas nav godīgi."

2. "Lai tiktu uz laivas klāja, mums bija jāstāv rindā zem klajas debess. Tur nebija gaisa kondicionieru!"

3. "Mēs ar līgavaini rezervējām istabu ar divām atsevišķām gultām. Tomēr nokļuvām numurā ar vienu divguļamo gultu. Tagad mēs darām jums zināmu, ka esmu stāvoklī. Tas nebūtu noticis, ja mums būtu piešķirts tas numurs, kuru sākotnēji rezervējām!"

4. "Neviens mūs neinformēja, ka ūdenī varētu būt zivis. To dēļ mūsu bērni pamatīgi sabijās."

5. "Mēs rezervējām braucienu uz ūdens atrakciju parku, bet neviens mums nepateica, ka jāņem līdzi savi peldkostīmi un dvieļi. Domājām, ka tie būs iekļauti cenā."

6. "Tur bija pārāk daudz spāņu. Darbinieks runāja spāniski, arī ēdieni bija spāņu. Neviens mūs nebrīdināja, ka tur būs tik daudz ārzemnieku!"

7. "Man iedzēla ods. Ceļvedī odi nebija minēti!"

8. "Esmu pārliecināts, ka šajā viesnīcas numurā esmu bijis apmeties iepriekšējā dzīvē. Es nevaru šeit uzturēties vēlreiz!"

9. "Kādēļ Sidnejas centrā nevar redzēt lēkājam ķengurus? Esmu dziļi vīlies."

10. "Šajā pludmalē noteikti vajadzētu aizliegt sauļošanos bez peldkostīma augšdaļas, jo mans vīrs, kurš vēlējās atpūsties, jutās ļoti apjucis."

11. "Brīvdienās Indijas pilsētā Goa izjutu pastāvīgu riebumu, jo gandrīz katrā restorānā pasniedza ēdienus ar karija piedevu. Man riebjas karijs!"

12. "Ceļi bija bedraini un nelīdzeni, tādēļ pa ceļam uz kūrortu autobusā nevarējām iepazīties ar informāciju tūrisma ceļvežos. Šī iemesla dēļ mēs palaidām garām daudz interesantu lietu, kas mūsu brīvdienas varēja padarīt ievērojami jaukākas."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49919415sec.