Aplūko pasaules jocīgākos kempingus

Kaut arī Ņujorku pēdējā laikā pārņēmusi tendence piedāvāt izsmalcinātas, tomēr jocīgas apmešanās vietas uz ēku jumtiem un terasēm, kā piemēram "Affinia Gardens hotel" viesnīcā Manhetenā, tās nebūt nav neparastākās apmešanās vietas. Laba, pat izsmalcināta servisa naktsmājas visai kolorītā formātā iespējams sastapt daudzviet pasaulē. Vairākas no tām tiks piedāvāts apskatīt raksta turpinājumā.

"Vliegenbos" kempings Amsterdamā

Daļēji kā kempings, daļēji kā mākslas projekts, "Vliegenbos" kempings piedāvā apmeklētājiem pavadīt nakti no koka veidotā kuba formas namiņā, iekārtā kupolā vai kemperī. Šim kemperim, turklāt, ir arī paplašināms dārzs, kurā sastapt kā mākslīgus kokus, tā izbāztus āpšus. Novietots klusa meža apkaimē, kempings iemieso sevī holandiešu mākslinieciskās izpausmes. Kempings apmeklētājiem pieejams līdz oktobra beigām.

Cena: sākot no 10 ASV dolāriem par nakti. www.urbancampsiteamsterdam.com

Kempings "Otro Mundo" Sierra De Segura reģionā Spānija

Nelieli, mājīgi namiņi "Otro Mundo" kempingā ir ideāls risinājums tiem, kuri nevēlas sava atvaļinājuma laikā lieki mocīties ar telšu mietu pareizu saspraušanu. Novietots nomaļā Spānijas lauku nostūrī, "Otro Mundo" savdabīgās iglu veida ekoloģiskās kūniņas, kurās var nakšņot pat pieci viesi vienlaicīgi, ir pilnībā aprīkotas ar saules bateriju darbinātām dušām un komposta tualetēm. Kempinga atrašanās vieta ir īpaši izdevīga kalnos kāpējiem un kalnu velosipēdistiem, kā arī pievilcīga ekotūrisma cienītājiem, būdama pilnībā atkarīga no saules paneļu piegādātās enerģijas.

Cena: sākot no 80 ASV dolāriem par nakti. www.otro-mundo.com

Kempings "Carré d'étoiles" Šampaņā, Francijā

Ja esat jau mēģinājuši nakšņot jurtās un zvanveida teltīs, ir pienācis laiks spert nākamo soli un izvēlēties kāda Šampaņas kempingā atrodamo koka mikro namiņu.  Šo "Carré d'étoiles" kempinga nelielo, pievilcīgo koka namu ietilpība ir līdz četriem nakšņotājiem. Stiklotie griesti, pieejamais teleskops un debess spīdekļu karte sniedz kempinga viesiem labu iespēju vērot zvaigznes. Tāpat nelielajā namiņā ir pieejama arī virtuvīte, televīzija un tualete.

Cena: sākot no 399 ASV dolāriem par uzturēšanos divas naktis. www.carre-detoiles.com

Kempings "Wilson Island" Kvīnslendas štatā, Austrālijā

"Wilson Islandv pie Austrālijas Lielā Barjerrifa apmeklētājiem piedāvā izsmalcinātu un neparastu  kempinga pieredzi. Nelielā kempinga teritorija, kuru viesim gan jānomā pilnībā, sastāv tikai no sešām divvietīgām teltīm, un visās no tām ir šūpuļtīkli un paaugstinātas koka grīdas. "Wilson Island" servisu paketē tiek piedāvāta pat ikdienas uzkopšana numurā. Tomēr gadījumā, ja viesiem ir vēlme papildināt kādu brīvdienās nepieciešamu preču krājumu, tuvākā apdzīvotā vieta, kur to izdarīt, ir 45 minūšu attālumā.

Cena: sākot no 10 186 ASV dolāriem diennaktī par divvietīgu numuru. www.wilsonisland.com

Izsmalcinātais "Rivendell Glamping Pods"  kempings Kornvolā, Lielbritānijā

"Gredzenu pavēlnieka" fani noteikti izbaudīs Hobita iedvesmotas kūniņas, kuras viesiem piedāvā baudāmus skatus pār Tamaras ieleju. Šajās naktsmītnēs pieejami divvietīgi numuri un atsevišķa dušas kūniņa. Tā kā kempinga namiņi atrodas aktīvi apsaimniekotas fermas teritorijā, apmeklētājiem ir iespējams brīvi vērot lopu ikdienas gaitas. Turklāt Bjūdas ciemats, kas ir īpaši pievilcīgs sērfošanas mīļiem, atrodas tikai dažu kilometru attālumā no šīm naktsmītnēm.

Cena: sākot no 15 ASV dolāriem personai par nakti. www.classic.co.uk/holiday-cottage/desc-2675.html

"Red Kite Tree Tents" kempings, Povis pilsētā Velsā

"The Red Kite Tree Tents" piedāvā nakšņot kokos iekārtos audumu kupolos. Neskatoties uz to nelielo izmēru, naktsmītnes ir gana lielas, lai tajās ērti uzņemtu divus pieaugušus viesus, turklāt atstājot vietu arī ar malku kurināmai krāsniņai. Teltīs ir pieejams elektriskais apgaismojums, un tās ir aprīkotas tā, lai spētu uzņemt nakšņotājus visa gada garumā.

Cena: sākot no 464 ASV dolāriem par uzturēšanos trīs naktis. www.sheepskinlife.com

Cilvēku ligzda jeb "Human Nest" kempings  "Treebones" kūrortā Bigsuras pilsētā, Kalifornijā

"Treebones" kūrorta apkaimē ir pieejami vairāki savdabīgi kempingi, piemēram, jurtu veidolā, taču gluži vai cilvēku ligzdas citur kā Bigsurā gan neatrast. "Human Nest" ir iespaidīgas, austas un kokos iekārtas naktsmājas, kuras izveidojis kāds vietējais mākslinieks, nodrošinot kempinga apmeklētājiem elpu aizraujošus skatus par Bigsuras apkārtni. Ligzda ir sasniedzama pa trepēm un var uzņemt divus cilvēkus.

Cena: sākot no 220 ASV dolāriem par nakti divvietīgā numurā. www.treebonesresort.com

"Raft Camping" Limburgā, Beļģijā

Šīs divpadsmit kvardātmetru plašās „plostu teltis” ir ērtas, tomēr vienkāršas – apmeklētāji ierodas ar saviem guļammaisiem, taču atkritumu urnas, gāzes apgaismes ierīces, kempinga plītis un kempinga krēsli tiek nodrošināti. Katrs kempinga plosts tiek piedāvāts komplektā ar kanoe laivu, tā kā viesiem ir iespējas izpētīt arī upes apkārtni.

Cena: sākot no 133 ASV dolāriem par nakti. www.camping-raft.com/en/book-now/viewproperty/De%20Wissen/3.html

"Hüttenpalast" kempings Berlīnē, Vācijā

"Hüttenpalast" kempinga apmeklētājiem ir pieejamas pilnībā aprīkotas būdiņas un retro kemperi – un tas viss zem viena jumta. Pats pieprasītākais ir "Siržu lauzēju" kemperis ar skaistu koka apdari un cirka tematikas elementiem, kā arī nelielais, bet šikais "Mazās māsiņas" kemperis ar mozaīkveidīgām dekorācijām. Viss šis kempings ir novietots kādas pamestas putekļu sūcēju fabrikas telpās.

Foto: Blessthisstuff.com

Cena: sākot no 73 ASV dolāriem par nakti. www.huttenpalast.de

"Maisons Bulles" kempings Pont-Saint-Esprit pilsētā Francijā

Šie nelielie, caurspīdīgie burbuļi ērti izgulda divus nakšņotājus, un katram no tiem ir arī sava neliela āra terase. Atsevišķā kempinga ēkā atrodas dušas un tualetes. Burbuļu naktsmājās nav elektriskā apgaismojuma, tāpēc viesiem tiek izdalīti lukturīši.

Cena: sākot no 160 ASV dolāriem par nakti. www.maisons-bulles.fr

Gaisa plūsmas jumta treileru parks jeb "Airstream Rooftop Trailer Park" Keiptaunā, Dienvidāfrikas Republikā

Šīs Keiptaunas viesnīcas jumts ir mājvieta septiņiem "Airstream Trailers" nakšņošanas kemperiem. Katrs no šiem īpašajiem busiņiem ir ar individuālu tematiku un autentisku hipiju laiku pieskaņu. Dorotijas kempera interjers no grīdas līdz griestiem līdz noklāts ar krāsainiem punktiņiem, savukārt citā treilerī ievietoti komfortabli klubkrēsli, mazas tējas tasītes un mākslīgas lāčādas. Šo netipisko naktsmāju interjeri tika veidoti, sadarbojoties ar vietējiem māksliniekiem, kuri drosmīgi izmantoja arī savvaļas Āfrikas tematiku.

Cena: sākot no 142 ASV dolāriem par nakti. www.granddaddy.co.za

"Livingstone Lodge" Kentā, Lielbritānijā

2013. gadā tiek atzīmēta pazīstamā ornitologa – lielas daļas Āfrikas putnu pētnieka - Deivida Livingstona 200. dzimšanas diena. Šis ir lielisks iemesls, lai ornitologa cienītāji apmeklētu "Livingstone Lodge" kempingu kāda Kentas savvaļas dzīvnieku parka teritorijā. Šī apkārtne ir viena no tām, kur Lielbritānijā iespējams tikt atmodinātam ar īstas lauvas rūkoņu. Tā kā kempings ir novietots safari parka teritorijā, tas apmeklētājiem piedāvā desmit safari tematikā veidotas teltis, no kurām iespējams labi pārskatīt parkā mītošās zebras, žirafes un degunradžus. Divās no teltīm ir vieta arī četriem nakšņotājiem.

Cena: sākot no 202 ASV dolāriem personai par nakti. www.aspinallfoundation.org/livingstone-lodge

"Dream Domes" Ņūbrunsvikā Kanādā

Šis "Dream Domes" kempings ir pirmais Ņūbrunsvikas mēģinājums piedāvāt apmeklētājiem izsmalcināta tipa kempingu jeb glamping. Puscaurspīdīgās celtnes piedāvā viesiem brīnišķīgu skatu uz apkārt esošo mežu, kā arī plašas terases un ar malku kurināmus karstā ūdens kublus. Kempinga namiņu iekšienē atrodas milzu gulta, neliela virtuvīte un vannasistaba. "Dream Domes" kempings ir novietots dziļi mežā uz Kingstonas pussalas.

Foto: Cntraveller.com

Cena: sākot no 290 ASV dolāriem par vienu nakti divām personām. www.ridgebacklodge.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88150501sec.