Nosauc pēdējā laika vissliktākos tūristus pasaulē

Austrālijas ziņu izdevums "IB Traveler" nesen pievērsis lasītāju uzmanību četriem vārda tiešajā nozīmē vissliktākajiem tūristiem, kuru pēdējā laikā pastrādātos nedarbus bieži atspoguļojuši mediji visā pasaulē.

1. Britu tūristi, kuri nozaga pingvīnu

Trīs tūristi no Lielbritānijas, kuri bija ieradušies Austrālijā, 2013. gada sākumā paveica kādu pavisam neparastu "varoņdarbu". Proti, gados jaunajiem vīriešiem izdevās ielauzties "Sea World Australia" ūdensparkā un nozagt pingvīnu. Kā pēc notikušā ziņoja vairāki avoti, šie brašuļi tajā pašā naktī arī peldējušies kopā ar delfīniem. Turklāt viņi savas trakulības bija iemūžinājuši un publicējuši sociālajā tīklā Facebook.com. Par laimi, nolaupītais putns vārdā Dirks nākamajā dienā sveiks un vesels tika manīts vietējā pludmalē, un jau nākamajā dienā to nogādāja mājās.

2. Ķīniešu pusaudzis, kurš parakstījās uz 3 000 gadu sena tempļa

Diņs Dzjinhao kopā ar saviem vecākiem apmeklēja Ēģipti, lai apskatītu seno arhitektūru Luksorā, tostarp aptuveni 3 000 gadu vecu templi. Būve, kura 30 gadsimtu garumā bez šķietamiem bojājumiem bija pārcietusi neskaitāmas dabas stihijas, dažu sekunžu laikā cieta 15 gadus vecā pusaudža patvaļas dēļ – viņš uz tās ieskrāpēja savu vārdu. Viņa roku darbs ķīniešu valodā vēsta: "Šeit bija Diņs Dzjinhao". Pēcāk gan pusaudža māte kādam vietējam laikrakstam Ķīnā atzina, ka vēlas "atvainoties ēģiptiešiem".

3. Norvēģis, kurš mājās vēlējās nokļūt pa bagāžas konveijeru

Kāds Norvēģijas iedzīvotājs, gatavojoties mājupceļam no Romas, šķiet, bija iemalkojis dažus kokteiļus par daudz. Par izbrīnu aculieciniekiem, viņš tika manīts Fjumičīno lidostā guļam uz bagāžas konveijera lentes. Ka informē Thrillist.com, stipri iereibušais vīrietis neesot izkustējies pat brīdī, kad viņš "ceļojis" garām rentgena skenerim.

4. Kolumbietis, kurš nokaitināja Karalienes goda sargu Londonā

Britu kareivji, kuri pilda goda sardzes pienākumus pie Karalienes pils Londonā, visā pasaulē ir leģendāri ar savu spēju saglabāt vēsu prātu jebkurā situācijā. Tomēr zemāk apskatāmajā video redzamā 23 gadus vecā kolumbiešu tūrista mēģinājumi atdarināt sarga kustības bija liktenīgi – melnajā lāčādas cepurē tērptais vīrs neizturēja un izlēma puisi nedaudz pārmācīt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78884196sec.