Luksusa viesnīcas, kurās klientus lutina īpaši sulaiņi

Vai mājās piemirsāt savas mīļākās smaržas? Meklējat vispiemērotākās ziepes relaksējošai vannai? Vai gluži vienkārši vēlaties uzzināt, kādu malku vislabāk izmantot viesnīcas istabas kamīna kurināšanai?

Ja plānojat apmesties kādā no zemāk minētajām luksusa viesnīcām, par šiem un citiem jautājumiem jums nebūs jāsatraucas. Jaunākais modes kliedziens viesnīcu pakalpojumos – specializēti sulaiņi – līdzēs risināt visdažādākās problēmas.

1. Smaržu sulainis – Carlyle New York, ASV

Kad esat perfektā aromāta meklējumos – vienalga, vai nakts uzdzīvei pilsētā vai biznesa tikšanās nolūkiem – "Carlyle New York" piedāvātie "smaržu sulaiņa" pakalpojumi lieliski noderēs, lai piemeklētu katram dzīves gadījumam piemērotākās smaržas. Izvēlētie parfīmi tiks pasniegti uz greznas sudraba paplātes, tādēļ jums nav jāsatraucas par iecienīto smaržu līdzi ņemšanu.

2. Grilēšanas eksperts – Ritz-Carlton Lodge, Reynolds Plantation, Džordžijas štats, ASV

"Ritz-Carlton Lodge" rūpējas pat par viesu zināšanām gastronomijā. Nozares profesionālis atklās jums grilēšanas noslēpumus, gan paskaidrojot, kādu malku izvēlēties vēlamās garšas iegūšanai, gan pastāstot gardu mērču pagatavošanas īpatnības. 

3. Vannas sulainis – Gansevoort Hotel, Ņujorka, ASV

Pēc garas dienas Lielajā ābolā varat remdēt sagurušās pēdas personalizētā vannā "Gansevoort Hotel", kuru jums palīdzēs sagatavot "vannas sulainis".

Atbilstoši jūsu vēlmēm un vajadzībām šis speciālists sarūpēs jums piemērotāko vannas kosmētiku. Pēcāk, pateicoties izmeklētai vannas sālij un aromātiskajām eļļām, jums atliks vien baudīt īstu SPA procedūru savā numurā.

4. Ziepju eksperts – Viceroy Riviera Maya, Meksika

Nereti viesnīcu klienti ļoti priecājas par numura vannasistabā pieejamu "Hermes" vai "Bvlgari" kosmētiku. Taču pēc reģistrēšanās "Viceroy" viesnīcā Meksikas kūrortā Rivjera Majā pie viesa ierodas speciālists, kurš piedāvā plašu vietējo amatnieku darinātu ziepju sortimentu. Izvēlētās eksotiskās ziepes – citronu, šokolādes, persiku, kanēļa vai pat auzu pārslu – turpat uz vietas tiek nogrieztas pēc klienta lūguma.

5. Kamīna speciālists – Taj Boston, ASV

Apmetieties biznesa numurā "Taj Boston" viesnīcā, un iegūtās privilēģijas jūs gluži vienkārši nebeigs pārsteigt. Neskaitot numurā ierīkotu kamīnu, ziemas periodā jūs varat lūgt palīdzību ekspertam, kurš gan palīdzēs izvēlēties jūsu vēlmēm piemērotāko malku un pačukstēs dažus noslēpumus par kamīniem, gan iekurs uguni pēc jūsu lūguma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17000103sec.