HouseTrip.com nosauc Eiropas viesmīlīgākās pilsētas

Nereti tieši ceļojuma laikā satiktie ļaudis nosaka to, cik pozitīvas būs jūsu atmiņas par šo vietu. Vietējo viesmīlība var būt arī nozīmīgs faktors, kuru ņemsiet vērā, lai izlemtu, kurp doties brīvdienās.

Naktsmītņu rezervācijas vietne HouseTrip.com, kas darbojas pēc līdzīga principa kā Airbnb.com, veikusi aptauju, kurā apkopoti 130 000 lietotāju atsauksmeju par Eiropas pilsētām.

Kā izrādās, par visviesmīlīgāko pilsētu atzīta Budapešta. Tieši Ungārijas galvaspilsētu ar tās bulvāriem un restorāniem, kuros allaž manāma paprikas smarža, respondenti visbiežāk novērtējuši ar piecām zvaigznēm.

Par otru viesmīlīgāko pilsētu HouseTrip.com lietotāji nodēvējuši Lisabonu, bet trešajā vietā ierindota Amsterdama.

Viesmīlības noslēpums? Kā norāda HouseTrip izpilddirektors Arno Bertrāns, Budapešta ceļotājus vienmēr iepriecina ar salīdzinoši zemām cenām, turklāt viņi šeit saņem tieši to, par ko samaksājuši. Tas savukārt ļauj viņiem justies laimīgākiem.

Lai gan Budapešta nodēvēta par viesiem draudzīgāko pilsētu visa gada garumā, par omulīgāko pavasarī aptaujātie nodēvējuši Parīzi, vasarā – Romu, rudenī – Amsterdamu, bet ziemā – Berlīni.

Francijas galvaspilsēta nodēvēta arī par viesmīlīgāko pilsētu pāriem, Madride – solo ceļotājiem, savukārt Lisabona – tiem, kas ceļo kopā ar mājdzīvniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15616798sec.