Tūristi Stounhendžā plaši kritizē jauno apmeklētāju centru

Liela daļa tūristu, kuri pabijuši Stounhendžas pieminekļa jaunajā, aptuveni 32,5 miljonus eiro vērtajā apmeklētāju centrā, pašu projektu un tā vadību nodēvējuši par "haotisku". Kā izrādās, centra darbinieki dažādu iemeslu dēļ nespēj tikt galā ar milzīgo tūristu pieplūdumu.

Arī darbinieki un brīvprātīgie jaunajā objektā, kurš durvis vēra pirms nepilna mēneša, nobažījušies par tā iespējām uzņemt tūkstošiem apmeklētāju dienā. Savukārt tūristi to itin plaši kritizē tiešsaistē, minot problēmas, kas saistītas ar biļešu sistēmu un transportu no apmeklētāju centra uz pašu Stounhendžas pieminekli. Visbiežāk apmeklētāji sūdzas par garajām rindām.

Tikmēr Anglijas Vēsturisko ēku un pieminekļu komisijas pārstāvji apliecinājuši, ka konstatētas "vairākas nepilnības", un lūguši apmeklētājus būt saprotošiem, kamēr problēmas tiek risinātas.

Pirms apmeklētāju centra atklāšanas trīs ceturtdaļas atsauksmju par Stounhendžas senvietu portālā TripAdvisor saturēja vērtējumu četras vai piecas zvaigznes. Taču nu aptuveni viena trešdaļu atsauksmju ir negatīvas.

Kā norādījis kāds anonīms apmeklētāju centra darbinieks, viņaprāt, galvenā problēma Stouhendžā šobrīd esot transports – nokļūšana no apmeklētāju centra līdz akmens piemineklim. "Būtiski ir arī tas, ka vējainā vai lietainā laikā biļešu kases darbinieki nevar apkalpot apmeklētājus, jo vējš pūš tieši lodziņos," viņš piebildis.

Stounhendžas senvietas pārstāve Keita Deivīsa tikmēr lūgusi apmeklētājus būt pacietīgiem. "Mēs augsti vērtējam saņemtās apmeklētāju atsauksmes. Vēlamies lūgt cilvēkus būt pacietīgiem, kamēr esošās problēmas tiek risinātas."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80034399sec.