Zilonis taranē Krīgera Nacionālā parka apmeklētāju auto

Internetā izplatīts itin šokējošs video, kurā redzams, kā satrakojies ziloņu tēviņš uzbrūk tūristu automašīnai, ar to spēlējoties gluži kā ar futbola bumbu.

Skolotāja Sāra Brūksa no Lielbritānijas kopā ar savu līgavaini Jansu de Klerku atzīmēja saderināšanos, atpūšoties slavenajā Krīgera Nacionālajā parkā DĀR. Tomēr brauciens pa parka teritoriju viņiem sagādāja neiedomājami dramatiskus mirkļus.

Video, kuru uzfilmējuši kādā citā automašīnā esoši tūristi, redzams, kā abi parka apmeklētāji savu auto aptur vien dažus metrus no uz ceļa iznākuša ziloņa.

Drīz vien milzenis uzsāk gājienu pretī automašīnai, tomēr tūristu centieni braukt atpakaļgaitā viņus nepasargā no dzīvnieka varenības. Pēkšņi tas sāk taranēt auto un vairākkārt apmet to otrādi.

Incidentā Brūksa guvusi traumu augšstilbā, kuru skāris ziloņa ilknis. Kā vietējam ziņu dienestam News 24 pastāstījusi persona, kura uzfilmējusi notikušo, sākotnēji šķitis, ka tūristi centušies pabraukt garām zilonim, taču tobrīd dzīvnieks satrakojies.

Kā norādījis Krīgera Nacionālā parka vadītājs Viljams Mabasa, pēc notikušā zilonis iemidzināts. Viņš piebildis, ka cilvēkiem nevajadzētu steigties kritizēt šo lēmumu.

"Mūsu reindžeri ziņoja, ka konkrētais zilonis jau iepriekš bijis iesaistīts cīniņos ar citiem tēviņiem," atzinis Mabasa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64720201sec.