Rīdesheima Vācijā ir piemērota vieta vīna baudīšanai un aktīvai atpūtai

Rīdesheima (Rüdesheim) atrodas plašu vīna kalnu pakājē, tikai stundas brauciena attālumā no Frankfurtes pie Mainas (Frankfurt am Main) lidostas. Tā ir ideāla vieta, kur uzsākt UNESCO pasaules mantojuma objekta "Romantiskā Reina" (Romantischer Rhein) apskati.

Rīdesheima ar lieliskajiem rīslinga vīniem un tās pilsētas daļa Asmanshauzene (Assmannshausen), kas slavena ar sarkanvīniem, vilinās ikviena vīna cienītāja sirdi. Piedāvājumu klāsts ir plašs — sākot ar vīna degustāciju ekskursijām, kurās pilsētas viesi tiek iepazīstināti ar vislabākajiem dažādu vīndaru vīniem, līdz pat pastaigām pa labākajām vietām slavenā Nīdervaldes pieminekļa (Niederwald-Denkmal) apkaimē ar vīna degustācijām un pikniku. Jaunums piedāvājumu klāstā – "Laiks vīnam" (WineTime) individuāliem pilsētas viesiem. Vīna degustācijās dažādās Rīdesheimas un Asmanshauzenes vinotēkās par € 12,50 vai € 15,00 varat nogaršot līdz desmit dažādus vīnus.

Aktīvās atpūtas cienītājus sagaida visdažādākās Rīdesheimas un Asmanshauzenes apkaimes izpētes iespējas pie Reinas, vai nu tradicionāli — ar velosipēdu dodoties uz slavenajām Folrādas (Vollrad) un Johanisbergas (Johannisberg) vīna muižām, vai arī, izmantojot mūsu jauno elektrisko velosipēdu piedāvājumu: nomā tiek piedāvāti aptuveni 50 modernu velosipēdu, ar kuriem var doties gan uz Ēberbahas (Eberbach) klosteri, gan uz Koblencu (Koblenz) gar Reinas krastu. Protams, tiek piedāvāta gan velosipēdu piegāde, gan transports atpakaļ. Turklāt iespējams piedalīties arī pārbraucienā ar velosipēdiem Rīdesheimas aktīvās atpūtas gidu vadībā. Mazākām grupām tiek piedāvāta arī iespēja doties ekskursijās ar segvejiem (Segway), kas caur vīna kalniem ved uz skaistākajiem skatu punktiem augstu virs Reinas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60270381sec.