Mākslinieks rada pārsteidzošas gleznas pludmales smiltīs

Tikai dažiem ļaudīm izdodas apvienot darbu ar sapņu atvaļinājumu, un vēl mazāk cilvēku maizes pelnīšana saistīta ar zīmēšanu pludmales smiltīs. Tomēr tieši tāda ir Sanfrancisko iedzīvotāja Andrē Amadora ikdiena.

42 gadus vecais mākslinieks, izmantojot nūju un virvi, ar sarežģītiem ģeometriskiem ornamentiem izgrezno pludmales. Viņa darbi, kas parasti top dažu stundu laikā, var aizņemt pat vairāku tūkstošu kvadrātmetru lielu platību. Tiesa gan, viņa audekls ir ātri gaistošs – paisums, milzu viļņi un mājdzīvnieki pludmalē ir tā lielākie ienaidnieki. Tomēr tas nebūt netraucē bijušajam datorsistēmu tehniķim, kurš līdz šim radījis jau simtiem mākslas darbu ASV, Meksikas un Normandijas salu pludmalēs, turpināt iesākto.

Amadors bieži tiek nolīgts unikālu fonu radīšanai bildinājumiem, dažādām ceremonijām, kā arī reklāmas nolūkiem. Tāpat viņš pasniedz meistarklases interesentiem, kuri paši vēlas radoši izpausties pludmales smiltīs.

Amadors stāsta, ka sākotnēji iedvesmojies no tā dēvētajiem labības lauku apļiem. Pirmais viņa zīmējums tapis aptuveni pirms 10 gadiem kādā Havaju salu pludmalē, un kopš tā laika mākslinieks darbojies vismaz 30 pasaules pludmalēs. Viņš norāda, ka tikai retais liedags ir derīgs zīmējumu radīšanai, un piebilst, ka strādā tikai bēguma laikā. Amadors ļoti cer, ka viņa radošā darbība un smilšu gleznas iedvesmos ļaudis "nodarboties ar to, ko viņi patiesi mīl." Plašāk mākslinieka darbus iespējams skatīt viņa tīmekļa vietnē AndresAmadorArts.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70508504sec.