Saūda Arābijas princis izjauc atpūtnieku plānus Maldīvu salās

Tūristiem, kuri gatavojās atpūtai Maldīvu salās, pēdējā brīdī nācies mainīt savus ceļojumu plānus, jo Saūda Arābijas kroņprincis personīgajām vajadzībām rezervējis veselus trīs vietējos kūrortus.

Kā ziņo Daily Mail, kroņprincis Salmans Abdulazīzs al Saūds uz gandrīz mēnesi rezervējis atpūtu trīs pieczvaigžņu kūrortos Maldīvijas Republikā. Kā izrādās, 78 gadus vecais troņmantnieks, pilnībā rezervējot kūrortus "Anantara Veli", "Naladhu" un "Anantara Dighu" uz laika posmu no 19. februāra līdz 15. martam, šķīries no aptuveni 30 miljoniem ASV dolāru.

Prinča rīcības dēļ citiem atpūtniekiem, kuri bija iecerējuši brīvdienas pavadīt Maldīvu salās, nācies mainīt savus plānus. Daži no viņiem steiguši izteikt sūdzības pasaules lielākajā tūrisma portālā TripAdvisor.com. 

"Rezervācija tika atcelta bez brīdinājuma, un mūs par to informēja tikai tad, kad sazinājāmies ar viņiem," atzinis kāds ceļotājs un piebildis, ka atpūtu martā kūrortā "Anantara Veli" viņš bija rezervējis jau pērnā gada decembrī. Viņš norādījis, ka kūrorta pārstāvji tikai izklāstījuši situāciju, bet neesot izteikuši nožēlu vai atvainošanos par notikušo, vien piedāvājuši apmesties citā atpūtas vietā, tomēr šāda alternatīva viņu nav apmierinājusi.

Tikmēr kompānijas "Anantara Hotels, Resorts & Spas" pārstāve apgalvojusi, ka visi viesi esot bijuši priecīgi par piedāvāto alternatīvu. "Lai gan mums nav privilēģiju apspriest konkrētas vizītes, vēlamies informēt, ka retajos gadījumos, kad tiek mainīts rezervācijas statuss, cenšamies darīt visu iespējamo, lai viesiem nesagādātu neērtības," viņa atzinusi.

Kā izrādās, prinča Salmana vizīte Maldīvu salās ir oficiāla rakstura – kā apstiprinājusi Saūda Arābijas Ārlietu ministrija, viņa ierašanās valstī ir atbilde Maldīvijas Republikas prezidenta Abdulas Jamīna ielūgumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78571081sec.