Londonā taps animācijas filmu varonim Šrekam veltīts atrakciju parks

Iecienīto animācijas filmu "Šreks" galvenais varonis, šķiet, kravā ceļasomas uz Londonu – nesen paziņots, ka Lielbritānijas galvaspilsētā taps jauns tematiskais izklaides parks, kurā Šreks kopā ar draugiem priecēs gan mazākos, gan arī pieaugušos apmeklētājus.

Sadarbojoties kompānijām "Merlin Entertainments" un "DreamWorks Animation", atrakciju parks "Shrek's Far Far Away Adventure" durvis vērs 2015. gadā. Tas būs pirmais no kopumā sešiem Šreka tematiskajiem parkiem, kurus apmeklētājiem plānots atvērt tuvāko deviņu gadu laikā.

Jaunā atrakcija Londonā atradīsies Temzas dienvidu krastā, un būs bāzēta uz jaunu, "Dreamworks" radītu stāstu par Šreku. Tā ietvers dažādus interaktīvus piedzīvojumus, iespēju tikties ar zaļo briesmoni un viņa draugiem, kā arī tirdzniecības vietu.

Pirmais "Shrek's Far Far Away Adventure" parks durvis vērs vien īsu brīdi pirms tam, kad apritēs 15 gadi kopš pirmās animācijas filmas "Shrek" pirmizrādes. Kopumā filmas par Šreka piedzīvojumiem iemantojušas milzu popularitāti visā pasaulē un nesušas ieņēmumus aptuveni divarpus miljardu eiro apmērā.

Jaunais atrakciju parks atradīsies līdzās citiem kompānijai "Merlin Entertainments" piederošiem objektiem, tostarp panorāmas ratam "London Eye" un "London Sea Life Aquarium".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59637403sec.