Iluzionisti Pecolli Sočos iestudē Paraolimpisko spēļu noslēgumu ceremoniju

Uzstādot savu personīgo rekordu, 4 mēnešos atktīvi uzstājoties 7 dažādās valstīs, iluzionisti Pecolli ir priecīgi par nākamo izaicinājumu – viņi ir uzaicināti uz Sočiem, lai tur Paraolimpisko spēļu noslēguma Ceremonijā iestudētu daļu no Grand Finale priekšnesuma, kas seko uzreiz pēc Olimpiskās liesmas izdzišanas, kā arī, lai noslēguma priekšnesumam apmācītu 10 Krievijas māksliniekus. Pecolli ceremonijā arī paši uzstāsies uz galvenās skatuves, kas ir veidota Krievijas kartes formā.

Paraolimpisko spēļu noslēguma Ceremonijas režisori bija iedvesmojušies no Pecolli lielās šovu izrādes "The Underwater Bubble show" idejai atbilstošas tēmas, krāšņā vizuālā risinājuma un moderno specefektu tehnoloģiju radošā izmantojuma. (Ieskatam www.underwaterbubbleshow.com). Šīs iedvesmas sakarā Olimpiādes organizatori uzaicināja Pecolli realizēt daļu no noslēguma Ceremonijas Sočos.

Informācijas konfidencioalitātes nolūkā, Pecolli vēl nav tiesību atklāt, kāda tieši tiek plānota ceremonijas ideja un, ko tieši gandrīz 3 nedēļas viņi māca Krievijas māksliniekiem un, ko viņi paši rādīs uz skatuves Ceremonijas laikā.

Sazinoties ar Pecolli tapa zināms, ka gatavošanās process Ceremonijai norit ļoti veiksmīgi, ka viņi priecājas par šo lielo godu un milzu pieredzi, ko gūst strādājot kopā ar tik profesionālu komandu – Olimpiādes Ceremoniju organizatoriem, kas šeit ir ieradušies no visas pasaules. Protams, ka visas Ceremonijas rezultāts būs daudzu, jo daudzu cilveku kopdarbs un mākslinieciskais sniegums, kas apvienots vienā lielā krāšņā idejā. Apjomi ir neaprakstāmi lieli un prasa superprofesionalitāti, saliedētību un maksimālu pieredzi katram savā jomā un, protams, visi ļoti  cenšas, lai rezultāts būtu brīnišķīgs.

Vienīgā neiepriecinošā ziņa ir tā, ka Dace Pecoli aktīvā treniņu procesā ir satraumejusi plecu un uz dažām dienām aktīvā darbošanās ir apturēta, taču Olimpiskās organizācijas ārsti uzņēmās tūlītējas rūpes un nozīmēja attiecīgu ārstēšanos, kas šobrīd norit veiksmīgi un dod cerības, ka situācija būs pietiekami stabila, lai Dace priekšnesuma dienā varētu uzstāties.

Paraolimpisko spēļu mērķis ir cēls un atmosfēra pasākumā esot līdz sirds dziļumiem aizkustinoša un iedvesmojoša, tā mums vēsta iluzionisti Pecolli no Sočiem.Tūresim īkšķus par lielisku izdošanos!

Jau aprīļa sākumā Pecolli pēc ilgās prombūtnes atgriezīsies Latvijā un pastāstīs vairāk par saviem nesenajiem priekšnesumiem un piedzīvojumiem Kuveitā, Libānā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Ņujorkā u.c. valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.47189379sec.