Dažas nelietības, kā viesi nereti nokaitina viesnīcu personālu

Lai gan viesnīcu nozares uzņēmumiem visā pasaulē bieži vien tiek pārmesta mulsinošu un maciņu patukšojošu nodevu iekļaušana rēķinos, turklāt pat šķietami pirmklasīgam servisam nereti tiek veltīti visai skarbi vārdi, ir skaidrs, ka gluži bez vainas nav arī paši atpūtnieki. Daļa ļaužu viesnīcā ierodas ar veselu viltību arsenālu, kurš tiek pielietots ne tikai taupības nolūkos, bet arī, šķiet, visu iespējamo robežu pārkāpšanai.

Ūdens degvīna pudelēs

Minibāri lēnām izzūd no viesnīcām, un tam ir visai pamatots iemesls – nereti tie tiek izzagti. Un šeit runa nebūt nav par konfekšu paciņām – lai "ietaupītu", izdzertās degvīna vai jebkura cita bezkrāsaina dzēriena pudelītes viesi bieži vien piepilda ar ūdeni un atliek atpakaļ tā, lai tās izskatītos neskartas.

Mājdzīvnieka slepus ienešana viesnīcā

Tā kā aizvien lielāku popularitāti pasaulē iemanto ceļošana kopā ar mājdzīvniekiem, daudzās viesnīcās naktsmītnes tiek piedāvātas arī kaķiem un suņiem. Tiesa, tas ir maksas pakalpojums, par kuru nereti jāšķiras no vairākiem desmitiem vai pat simtiem eiro, tādēļ atpūtnieki izmanto dažādas viltības, kā mājdzīvniekus savā numurā ienest slepus. Izplatītākais paņēmiens: apšaubāma sertifikāta izgatavošana, kas it kā apliecina suņa-pavadoņa statusu, tādējādi ļaujot izvairīties no papildu maksas.

Smēķēšana nesmēķētāju numurā

Viesnīcu numuri, kuros atļauts aizdegt cigareti, mūsdienās sastopami aizvien retāk, kamēr smēķētājiem nikotīna alku iespaidā gājiens līdz telpai vai zonai, kur atļauts uzvilkt dūmu, nereti šķiet pārāk apgrūtinošs. Tādēļ viņi izstrādājuši visdažādākās metodes, kā tikt pie kārotā, piemēram, smēķējot pie loga, maskējot dūmus ar karstas dušas tvaiku vai aizklājot dūmu detektoru ar dušas cepurīti.

Čiepšana no apkalpošanas ratiņiem

Apkalpošanas ratiņi parasti satur visu nepieciešamo saimniecības inventāra papildināšanai numuros, turklāt reizēm tajos tiek vesti arī dzērieni un uzkodas ievietošanai minibāros. Dažiem viesiem tie ir īsta "zelta ādere" – nereti no ratiņiem mistiski pazūd dvieļi, dzērieni un pat mazgāšanas rīki.

Ielavīšanās peldbaseinā

Parasti viesnīcu peldbaseini uz nakti tiek slēgti tīrīšanas nolūkos, tomēr tieši šajā laikā draiskākie atpūtnieki mēdz sarīkot trakas ballītes. No ālēšanās baseinā viņus neattur arī dažādi nožogojumi, turklāt reizēm uzdzīvei pievienoties tiek aicināti uz ielas sastapti garāmgājēji, kuri pat nav attiecīgās viesnīcas klienti.

Melošana par svinībām

Viesiem, kuri numura rezervāciju vēl joprojām veic pa tālruni, reizēm tiek jautāts, vai viņi viesnīcā gatavojas atzīmēt kādu īpašu notikumu, lai personāls tiem varētu sagādāt nelielu pārsteigumu. Taču daļa ļaužu šādu jautājumu interpretē kā iespēju tikt pie bezmaksas šampanieša un uzkodām, tādēļ ar prieku samelo, ka viņiem viesnīcā ieplānotas, piemēram, dzimšanas dienas svinības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13057184sec.