Pārdošanā nonāk pasaulē netīrākā viesnīca

Kādai Ņujorkas viesnīcai, kura nodēvēta par netīrāko pasaulē nevis vienreiz, bet gan trīs reizes četru gadu laikā, nu tiek meklēts jauns īpašnieks.

Ceļojumu portāla "TripAdvisor" kādreizējā "netīrākās viesnīcas balva" Ņujorkas "Hotel Carter" (attēlā) piešķirta 2006., 2008. un 2009. gadā. Tiešsaistē lasāmas visdažādākās viesu atsauksmes, kuri sūdzējušies par tarakāniem, blaktīm, nepatīkamām smakām un pat slepkavībām. Kā vēstījis laikraksts "Wall Street Journal", kāds ofisa darbinieks 1999. gadā viesnīcas vestibilā nogalinājis savu kolēģi, savukārt pēc dažiem gadiem vēl viens līķis tika atrasts zem gultas vienā no numuriem.

Viesnīca, kurā ir 600 istabu, no 1977. gada līdz viņa nāvei 2012. gadā piederējusi kādam vjetnamiešu migrantam, un tajā dzīvojuši vairāki no viņa 12 bērniem un mazbērniem, kā arī četras sievas.

Kā intervijā ar "New York Times" norādījis pārstāvis no apsaimniekošanas uzņēmuma "GF Management", kura pārvaldībā viesnīca nonāca šī gada aprīlī, ēkā konstatēti 15 dažādi būtiski pārkāpumi. Piemēram, viesnīcas telpās izvietoto ugunsdzēsības aparātu derīguma termiņš beidzies jau 1970. gados, liftus bieži piemeklē tehniskas problēmas, uzkopšana numuros tiek veikta vien reizi trīs dienās, bet viesu gultām tiek izmantoti palagi no kādas slimnīcas.

"Šī viesnīca ir pati sliktākā, kādā jebkad esmu apmeties. Pati ēka ir ļoti veca un nesakopta, personāls – nelaipns, bet lifts – antīks un nedrošs. Istabas ir pavisam nelielas, netīras un visādā ziņā briesmīgas; netīri bija arī dvieļi un palagi. Kamēr biju tur apmeties, pat neredzēju nevienu istabeni," kāds viesis "Hotel Carter" piedzīvoto izklāstījis atsauksmē portālā "TripAdvisor".

Jāpiebilst, ka "Hotel Carter", kas atrodas Taimskvēra rajonā, šībrīža pārdošanas cena ir aptuveni 170 miljoni ASV dolāru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94482183sec.