Brīvdienas aģenta 007 stilā: piedāvā ekskluzīvu ceļojumu Džeimsa Bonda faniem

Apmācība, kā atbrīvot ķīlniekus, spridzināšanas paraugstundas un pakaļdzīšanās ātrlaivās – šie un citi piedzīvojumi ietilpst starptautiskā tūroperatora "Exsus" jaunākajā piedāvājumā, kas kaismīgākajiem Džeimsa Bonda faniem liks šķirties no iespaidīgiem 240 000 eiro.

Kā norāda uzņēmums, ekskluzīvais ceļojums valdzinošāko Eiropas pilsētu apmeklējumus apvieno ar apmācībām un pārbaudījumiem, kādi jāiztur britu izlūkdienesta aģentiem. "Topošos spiegus" apmācīs bijušie Lielbritānijas specvienību locekļi, no kuriem daži palīdzējuši arī aktierim Danielam Kreigam sagatavoties Džeimsa Bonda lomai.

Dalība aizraujošajā piedzīvojumā izmaksā sākot no aptuveni astoņiem tūkstošiem eiro par vienu dienu ilgu "misiju" Lielbritānijā līdz pat gandrīz 240 000 eiro par četru dienu ceļojumu, kurš nodēvēts par "Operation Connery" un ietver naktsmītnes Nicā, Monako, Ženēvā un Prāgā, "pakaļdzīšanos" ātrlaivās, lidojumus helikopterā un pilnu apmācības kursu kādā militārā institūcijā Ženēvā, kā arī daudzus citus piedzīvojumus aģenta 007 stilā.

Viena no interesentiem piedāvātajām "misijām" ietver inscenētu ķīlnieku atbrīvošanu gleznainā vietā netālu no Prāgas, kas noslēdzas ar elegantām vakariņām pieczvaigžņu viesnīcā "Alchymist Grand Hotel" Čehijas galvaspilsētas centrā. Tiek piedāvāts arī atsevišķs ceļojums uz "GoldenEye" villu Jamaikā, kur savulaik dzīvojis Jans Flemings, Džeimsa Bonda tēla radītājs. Mūsdienās šeit ierīkota ekskluzīva viesnīca, kurā numuru cenas sniedzas līdz pat nepilniem sešiem tūkstošiem eiro par nakti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15553284sec.